Hopp til innhold

Alpint Agder og Rogaland Skikrets

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 30.12.2023 Til 30.12.2023 Arr. navn Nyttårsrenn Hovden Arrangør Hovden Sportsklubb - Ski Gren Alpint Krets Agder og Rogaland Skikrets Live

Aktuelt

Velkommen til Haukelisamlingen desember 2023

Alpinkomiteen inviterer til storsamling på hjemlig snø. 6-10 desember er vi igjen klare for Haukelisamlingen. Denne har blitt et begrep i vår region og samler det meste av alpinmiljøet, store og små.

Samling alpint SNØ 1 og 2 nov 2023

To flotte samlinger på SNØ er over. Godt sportslig utbytte, dog med blåis i renntras'en. De yngste fikk god kortstaurkjøring i veslebakken og kyndig veiledning. Mange runder, mye kant, kortsvinger og klar for sesongstart.

Terminlisten alpint sesongen 23-24

Alpinkomiteen har vedtatt terminlisten kommende sesong. KM tekniske disipliner er tildelt Sandnes og Skiforeningen i Ålsheia, mens fart kjøres på Haukeli med Plogen SK som arrangør.

Hintertux høsten 2023

111 store og små deltakere er i full gang med årets Hintertuxsamling. Fine dager på breen med ulike grupper, og verdifull trening på snø. Stikkord: skiglede, motivasjon, vennskap på tvers og GØY

Invitasjon fonnasamlinger august

I henhold til samlingsplanen inviteres det til samlingene Fonna 5 (a og b) og Fonna 6 i august. Usikkerheten rundt snøsmeltingen i løpet av sommeren gjør samlingene noe usikre, men foreløpige prognoser sier at vi får til noe skikjøring også i august.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01