Hopp til innhold

Alpint Agder og Rogaland Skikrets

Aktuelt

Telenorlekene 2024 (alpin landsfinale)

Årets Telenorleker for 13-14 år ble arrangert på Geilo 11-14 april. Alle utøvere, foreldre, og ledere fikk en flott opplevelse. Profesjonelt opplegg og ikke minst minner for livet. Gi gass!!

NM gull til Eirik og Jesper

Jesper Saltvik Pedersen tok som ventet rubbel og bit av NM gull under NM i para og kongepokal. Men overraskelsen stod likevel landslagsutøver Eirik Hystad Solberg for med NM gull i SSL.

Hovedlandsrennet alpint

Oppdal alpin klubb arrangerte Hovedlandsrennet i alpint 2. – 7. april 2024. Utfor, Super-G og Team event parallellslalåm ble kjørt i Vangslia, Storslalåm og Slalåm i Hovden. Alle resultater vedlagt.

God kjøring i Wildschönau

Denne uken blir det kjørt World Cup i Wildschönau i Østerrike. Der har Jesper Saltvik Pedersen fra Plogen Skiklubb tatt flere pallplasser og Magnus Valø Balchen kjørte utrolig godt i Østerrike.

Trenerspørsmål og samlingsplan alpint 2024 vedatt

Alpinkomiteen har valgt Vidar og Eivind Bachmann som kretstrenere alpint i 2024. Det blir litt endringer fra tidligere med tanke på en ren ansettelse, men oppfølgingen på alle våre samlinger blir likt. Samlingsplanen er også vedtatt.

KM SL og SSL Ålsheia 17-18 februar

Skiforeningen i Stavanger som fylte 90 år lørdag, fikk blå himmel i gave og flotte forhold i deres SSL og søndag var det ikke samme været når Sandnes arrangerte SL, men likevel bra og verdige KM vinnere og god deltakelse.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02