Hopp til innhold

Heming alpin søker alpintrenere

Heming Alpin søker etter trenere til aldersgrupper U12 til U16. Heming Alpin har ca 150 aktive løpere i denne alderen. Vi søker dyktige trenere til å følge opp våre unge håpefulle alpinister både til barmarkstrening og skitrening.

Søkere bør ha bakgrunn som aktiv løper og/eller ha trenerkurs. Det er også bra om du har sertifikat.

Du vil som trener i Heming Alpin komme i et godt trenermiljø med mange muligheter. Vi har fokus på utvikling av trenere gjennom kurs, utdanning og erfaring.

Heming Alpin er en avdeling i IL Heming. IL Heming har 8 avdelinger med totalt 5400 medlemmer. IL Heming har opparbeidet store flater for treningsaktivitet med eget treningssenter, 4 kunstgressbaner, innendørs og utendørs tennisbaner, trampolinehall, stor gymsal, utendørs aktivitetsanlegg med løpebaner, hinderløyper og kort vei til Tryvann Vinterpark og Nordmarka.

For mer informasjon kontakt: Sportssjef Heming Alpin, Steve Skavik, alpin@heming.no    901 76012

NIF-EPI03, 03
Gepa