Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

NTS-Polaris NY samarbeidspartner

Når Norges beste Alpinister nå trener på Kvitfjell, er det med to helt nye samarbeidspartnere på plass. Norsk Tilhengersenter AS (NTS.NO) og Polaris Norway as.

Young Attacking Vikings

Young Attacking Vikings er et rekrutteringsprosjekt som har som mål å skape utfordring, variasjon og mestring i alpinsporten.

NM i Alpint

NM i alpint var en suksess. Arrangementet gikk av stabelen 21.-25.mars i Hafjell. Ola Evjen, leder av alpinkomiteen, mener at slike arrangement som NM er viktig for idretten. Det gir en kunnskapsutveksling og motivasjon til utøverne, og samler hele idretten.

Ironman datoer 2018

Da nærmer det seg barmark sesong for alpinistene. Denne sesongen gjennomføres Ironman forskjellige steder gjennom våren og høsten

VM-søknader i alpint klare

Norges Skiforbund mottar to søknader om å få arrangere alpin-VM i Norge. Her finner dere også begge søknadene (nederst i saken).

NM Alpint 2018

Lillehammer Skiklub inviterer til NM Alpint 2018 i Hafjell denne uka. Følg mesterskapet på skiforbundet.no.

Paralympics 2018

9. mars tennes den Paralympiske ild i PyeongChang. Skiforbundet har med utøvere som deltar i langrenn og alpint. Følg mesterskapet her.

Verdenscupfinale Åre

Det er klart for verdenscupfinale og prøve-VM i svenske Åre for kvinner og menn denne uka.

Ofterschwang

Norges Skiforbund har uttatt utøvere til helgas tekniske renn i tyske Ofterschwang.

Kvitfjell

Norges Skiforbund stiller med følgende utøvere i helgas fartsfest i Gudbrandsdalen.

Første samling gjennomført

Norges Skiforbund i samarbeid med "Statoil Morgendagens helter", lanserte i 2017 et treårig mentorprogram for kvinner kalt "Morgendagens Skiledere". I helgen ble første samling gjennomført.

Vant verdenscupen sammenlagt

Jesper Saltvik Pedersen (18) fra Åkrehamn gikk til topps i verdenscupen sammenlagt etter helgas renn i World Para Alpine Skiing i Canada.

Garmisch

Ragnhild Mowinckel er klar for det siste verdenscuprennet foran årets OL. Det skal kjøres sprintutfor og tradisjonell utfor i Tyskland i helga.

Junior-VM Sveits

Livestreaming: Norges Skiforbund har med 13 deltakere i junior-VM 30.01.2018 - 08.02.2018.

Cortina og Kitzbuehel

Norges Skiforbund har uttatt utøvere til denne ukes verdenscuprenn i alpint i østerrikske Kitzbuehel og italienske Cortina.

Trener 2 fart i Hafjell

Norges Skiforbund og Oppland Skikrets ønsker velkommen til Trener 2 alpint Fart i Hafjell 1-3. februar 2018.

nif-epi04, 04
Gepa