Hopp til innhold

Kongepokal til Fidjeland

Isabella Fidjeland (17) overrasket alle med NM-gull i storslalåm lørdag. For prestasjonen fikk hun kongepokalen. Leder av alpinkomiteen roste også arrangørene etter årets NM-uke.

Fidjeland tok gull foran Nina Løseth lørdag. Det var nemlig satt opp kongepokal til NMs beste prestasjon påkvinnesiden i årets alpin-NM. Leder i alpinkomiteen i Norges Skiforbund, Elling Breivik, delte ut pokalen søndag ettermiddag. Breivik ga også arrangørene ros for et fantastisk arrangement.


Elling Breivik delte ut kongepokalen og ga masse skryt til Hemsedal IL for årets alpin-NM.


- Hemsedal IL gav oss det beste mesterskapet i historien, og satte en ny standard for NM-alpint. NM holdt et meget høyt sportslig nivå, og rammene rundt var eksemplariske. Flotte tv-bilder toppet med en spennende direktesending søndag gav NM en ny dimensjon for oss, sier Breivik.

NIF-EPI03, 03
Gepa