Hopp til innhold

Heidis 1.omgang på søndag (Fra NRK nett-TV)

Første verdenscuppoeng i hopp

Heddal ILs Heidi Dyhre Traaserud tok i helgen sine første verdenscuppoeng i hopp da verdens beste hoppere var samlet i Hinzenbach, Østerrike.

20 år gamle Heidi Dyhre Traaserud var kvalifisert for lørdagens individuelle renn etter 32.plass i kvalifiseringen der de 40 beste får hoppe 1.omgang. Etter 1.omgang lå Heidi på 26.plass, og dermed var hun klar for 2.omgang og samtidig sikret sine første verdenscuppoeng. Heidi endte til slutt på 28.plass og tok med det med seg sine første 3 verdenscuppoeng.

Nytt renn søndag, og etter en 36.plass i kvalifiseringen var hun klar for nok en 1.omgang. Heidi leverte et fantastisk hopp i 1.omgang på 86 meter, og lå på 9.plass etter omgangen. Hun fikk det ikke til å stemme like godt i 2.omgang, og endte til slutt på en 22.plass. Dermed tok hun med seg 9 nye verdenscuppoeng.

(Heidi tar ledelsen etter sitt hopp i 1.omgang på søndag)

Vestfold og Telemark Skikrets gratulerer. 

NIF-EPI03, 03