Hopp til innhold

Skirenn, reiser og uttak

Troms Skikrets har lange tradisjoner om felles kretsopplegg på reiser og konkurranser, og lojaliteten til kretsen og kretsopplegget er stor. Hvert renn oppdateres i egen fane i menyen oppe til venstre

 

MELD DEG SOM STØTTEAPPARAT:
Frist utgått 1.oktober

 

NB! Langrennskomiteens vedtak gjeldende fra 1.1.22
Påmelding til fellesopplegg er bindende
. Ved avbestilling etter påmeldingsfristen blir lederkostnader og andre ikke reverserbare kostnader fakturert. All påmelding og avmelding skal gjøres direkte til kretskontoret. Forskudd faktureres etter påmeldingsfristen og må betales før avreise.

NSF: sesonginformasjoner og terminlistens hovedpunkter 2023-2024  

REISEPLANER:

Reiseplan junior 2023-2024

 

OM REISENE:
Troms Skikrets organiserer reiser til de fleste mesterskap, norgescup- og FIS-renn i langrenn. Det betyr at vi tar ut ledere som skal fylle alle funksjoner i troppen. Det kan være hovedleder, smørere og sekundanter. Opplysninger om reisene blir lagt ut fortløpende.

Hvert renn har sitt menyvalg og du kan du velge hvilket renn du ønsker mer informasjon om. Det er viktig at du holder deg oppdatert på disse sidene dersom du/dere skal delta på våre reiser i vinter.

BESTILLING AV FLYBILLETTER:
Alle løpere bestiller sine flybilletter.
Kretsens reiseopplegg starter og avsluttes derfor på flyplassen der rennet går. I "reiseplan" ligger anbefalte flytider som koordinerer med reiseopplegget. Alle klubber og utøvere kan benytte idrettspris hos SAS. Prisen er den samme som vanlig lavprisbillett (jo tidligere du bestiller jo billigere), men gir adgang til å ta med mer bagasje  - 2 kolli - og er fleksibel på endringer/avbestillinger.
Her kan du bestille SAS Sportspris.

Kode for bestilling: SKIF919

UTTAK:
Generelle uttaksregler 

Alle organiserte reiser i regi av Troms Skikrets har fri påmelding. Påmeldingsfrister må overholdes.

PÅMELDING TIL KONKURRANSENE:
Det er løperne/klubbens ansvar å melde utøverne på til hver enkelt distanse på de forskjellige rennene. Dette gjøres av påmeldingsansvarlig i klubben, eller hver enkelt løper kan gjøre dette via iSonen. Her er de klubbenes interne rutiner som bestemmer hvilke løsninger som skal benyttes. Har du spørsmål om reiseopplegg, er du velkommen til å kontakte oss pr e-post troms@skiforbundet.no eller tlf 412 94 599.

FORSKUDDSBETALING:
Ved alle reiser vil Troms Skikrets kreve inn forskudd fra de deltakerne som inngår i vårt reiseopplegg. Det betyr fra kr 8 000 pr reise, avhengig av totalkostnadene pr reise. Da er følgende inkludert: hotell, mat, leiebiler/buss, skismurning og lederutgifter. Når det nærmer seg reisen, vil det stipulerte forskuddet bli krevd inn fra krets til klubb.

FOR STØTTEAPPARAT:
REISEINSTRUKSJONER FOR LEDERE 

.

nif-epi04, 04