Hopp til innhold

Kaja Bjørnstad Konow

18 hundredeler fra pallen

Kaja Bjørnstad Konow imponerte med en sterk fjerde og femte plass i de klassiske World Cup rennene Ål. I det siste rennet var hun bare 18 hundredeler fra pallen.

 —Hun har tatt noen kjempe steg etter å ha tatt junior-vm gull og vært ute med skade i lang tid. Hun har gjort en kjempe jobb og er god nok for pallplass i alle disipliner, sier sportssjef Per Olav Tangen. 

Selv sier Kaja at hun er strålende fornøyd med sesongoppkjøringen og at hun med flere skidager kan være med på å kjempe om pallen i World Cup og VM fremover. 


Trym Nygaard Løken (bilde) er også tilbake etter korsbåndsskade. Under klassiskrennet på Ål viste han gode takter og var nær pallen i det første rennet, der han ble nummer 4. I det andre rennet ble han nummer 9. 

—    Ting går etter planen, men er fortsatt litt reservert. Hovedmålet er VM. Tror ikke jeg har nok skidager til å stå en klassisk helt ut, men tror jeg kan være med å kjempe i toppen i sprint. I parallell går jeg for det, ellers er målet å kjempe om VM gull i mars, sier han 

 

World Cup runden på Ål fortsetter med sprint på fredag, og TV-sendt på NRK2 lørdag.

Resultater

nif-epi04, 04