Hopp til innhold

Foto: Morten V. Eriksen

Trym og Kaja tilbake på topp

KVITFJELL: - Veldig deilig å endelig kunne kjøre konkurranse igjen, sier landslagsløper Kaja B. Konow.

Konow (Hagahogget Låmlag) og Trym Nygaard Løken (Bækkelagets SK) har begge vært ute med skade siden fjorårets sesong. På lørdagens norgescup i sprint stakk begge av med seieren i klassen senior kvinner og herrer.  

– Dette er noe jeg har gledet meg til siden jeg skadet korsbåndet på junior-VM i februar. Godt å se at treningen med og uten ski i høst har hjulpet, sier Kaja. 

Bilde: (f.v.) Gøril Strøm Eriksen (Bækkelagets SK), Kaja B. Konow (Hagahogget Låmlag) og Andrea Fiskaa Haugen (Luster Telemarkklubb)

- God oppvarming til verdenscupåpning 

I underkant av en uke starter verdenscupen i Pralognan-la-Vanoise i de franske alper. Landslaget har hatt samling på Kvitfjell siden tirsdag. Konow mener uken har vært en god oppvarming til verdenscupåpningen i Frankrike. 

– Nå føler jeg og laget oss klare til å vise styrke i verdenscupen. Vi har hatt mange gode dager på ski her på Kvitfjell og gleder oss til kommende WC-sesong, sier Konow. 

Bilde: (f.v.) Sivert Hole (Åndalsnes IF), Trym Nygaard Løken (Bækkelagets SK), Iver Hexeberg (Hagahogget Låmlag).

 Se resultatlistene fra sprinten her

Bilde: (f.v.) Emma Araldsen (Hagahogget Låmlag), Sara Felde Liljedal (Syril IL), Kaja Husvik (Eidsvåg IL). 

Sara og Lars beste juniorer

I juniorklassene var det Sara Felde Liljedal og Lars Engebret Hagen som stakk av med seieren. Sara vant med knappe tre tideler framfor Emma Araldsen. Lars vant med sammenlagt-tiden 2 minutter 7 sekund og 82 tideler. 

Bilde: (f.v.) Lars Engebret Hagen (Hagahogget Låmlag) og Emil Tobias Langhus Bye (Bækkelagets SK)

 

NIF-EPI02, 02
NSF