Hopp til innhold

Mange glade telemarkkjørere på Beitostølen

I helgen ble telemark-camp for barn mellom 7 og 13 år arrangert på Beitostølen. – En kjempesuksess.

Det sier trenerne fra Hagahogget låmlag, Mille Marie Gunnerød og Oda Buck Bryn. I samarbeid med Beito Aktiv inviterte Asker-klubben til tre dager med lek og moro på telemarkski. Det var til sammen 17 barn, 17 foreldre og 4 trenere som deltok. 

– Det såg ut som barna storkoste seg. Samlinger som dette er ikke bare viktig for rekruttering til telemarksporten, men også for samhold og skiglede, sier Buck Bryn. 

Håper på årlig tradisjon 

Det ble lagt opp til variert aktivitet fra fredag til søndag. Barna fikk øve seg på telemarksving, kjøre snøscooter og prøve snowrafting. Alle deltagere fikk mulighet til å låne telemarkutstyr gratis.

– Arrangementet var kjempefint gjennomført og beliggenheten var perfekt. Vi foreldre ønsker å gi en stor takk til Hagahogget Låmlag. Det er en unik klubb når det gjelder inkludering, skiglede og engasjement. Alle er med og ingen trenger å konkurrere før de selv vil. Vi har selv bare vært medlem av klubben i et år, men er mektig imponerte, sier Mette Dorthea Roaldstveit. 

Videre sier hun at de håper på årlig tradisjon og at flere unge telemarkkjørere og foreldre blir med til neste år. 

Foto: Hagahogget Låmlag 

Artikkel: Gunnhild Sofie Vangsnes/NSF

nif-epi04, 04
NSF