Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Alle arrangementer innstilt på ubestemt tid

Pga. nye retningslinjer og oppdatering av skiforbundets koronaveileder, er alle arrangement utsatt på ubestemt tid. Lokal klubbaktivitet og Telenorkarusell i klubbene, kan gjennomføres som normalt så lenge kommunenes egne anbefalinger og retningslinjer tilsier dette.

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund forholder seg til gjeldende regelverk, og fra 20. januar er det blitt gjort presiseringer i regelverket. Endringene er en direkte konsekvens av regjeringens oppdaterte anbefalinger, og medfører dessverre en innstramming med tanke på gjennomføring av utendørsarrangement for oss.

Trenerstudium

Invitasjon til Trener 2 Ski – Samlingsbasert studium ved Høgskolen i Innlandet

Ti på ski

Husk våre turposter "Ti på ski". Last ned DNT-appen "SjekkUT", og følg listen "Ti på ski".

Smøresamarbeid region Oslofjord

Restriksjonene på skirenn er som før, det vil si at Osloregionen har felles smøresamarbeid på NC og NM som tidligere denne sesongen.

Youth Raw Air (Breimyrrennet) er utsatt

Youth Raw Air- Breimyrrennet, er utsatt til 6.mars grunnet lokale og nasjonale retningslinjer knyttet til korona. Dette er et av tre renn sammen med Midtstulia og Vikersund.

Olympia Sport Cup 3 og 4 er avlyst

Olympia Sport Cup 3 og 4 som skulle arrangeres av Botne og Ivrig 16. og 17. januar må desverre avlyses grunnet dagens koronarestriksjoner. Vi håper det blir muligheter for renn senere i vinter.

Para Alpin-helg UTSATT

Grunnet dagens smittesituasjon og smitteverntiltak har vi sett oss nødt til å utsette para alpin-helgen 15.-17. januar. Vi håper å kunne få til en helg i løpet av mars måned. Mer info kommer.

AVLYST- Langrennskurs for nybegynnere

Grunnet lokale retningslinjer må vi dessverre avlyse helgens kurs, både på Jarseng 9. januar og i Sandefjord 10. januar. Vi håper at det nå går i riktig retning, og at vi kan få gjennomført kurset senere denne sesongen. Mer info og evnt dato kommer.

AVLYST-Grasrottrener-kurs

Grunnet lokale restriksjoner blir vi dessverre nødt til å avlyse kursene kommende helg. Dette gjelder båd i Skien og i Sandefjord. Det er vanskelig å si hvordan retningslinjene blir fremover, men vi håper at vi kan få gjennomført kurset senere i sesongen. Mer info og evnt ny dato kommer.

Andeburennet avlyst

På grunn av lokale og nasjonale retningslinjer for smittevern og i samråd med kommuneoverlegen, må Andebu IL avlyse Andeburennet 10.01.20.

«Best Practice» for ski-Norge

Slik kan ski-Norge gjennomføre skirenn i vinter. Vi besøkte Natrudstilrennet på Sjusjøen i desember, og dette rennet kan fungere bra som «Best Practice» i vinter. Vi oppfordrer ski-Norge til å arrangere mange lokale skirenn i vinter innenfor smittevernreglene.

nif-epi04, 04
NTB