Hopp til innhold

Telenorlekene 2022

Nyhetsarkiv

Coaches Battle

Vi gjentar fjorårssuksessen med Coaches Battle under Norgesmesterskapene!

NOR Freeski Awards 2022-2023

Det nærmer seg NM Trysil og det er en glede å fortelle at det også i år skal arrangeres NOR Freeski Awards under banketten!

Uttak Kong Haralds Ungdomsstafett

Lørdag 11 mars blir Kong Haralds Ungdomsstafett 2023 arrangert sammen med WC i Holmekollen. Kong Haralds Ungdomsstafett (KHUS) arrangeres årlig som en MIX stafett for 15 og 16 åringer. Stafetten arrangeres av Oslo Skikrets i samarbeid med NSF, De to stafettlagene fra Vestfold og Telemark Skikrets er nå offentliggjort.

Utstyrsordningen 2022

Utstyrsordningen er nå åpen for søknader og vi oppfordrer alle som har kjøpt støtteberettiget utstyr i 2022 til å nytte anledningen til å få dekket noe av kostnaden. Søknadsfrist 15. mars.

Bankett NM Trysil 2023

31. mars til 02. april runder vi av årets NOR Freeski Cup-sesong med Norgesmesterskapene i Trysil. Lørdag kveld inviterer vi utøvere med familie, trenere og andre involverte til bankett med middag, underholdning og prisutdeling!

Trener 2-kurs langrenn på Heistadmoen

Kurset er dessverre avlyst pga for få påmeldte. Endelig klarer vi å få satt opp trener 2-kurs i langrenn! Oppstart 3.- 5. februar på Heistadmoen, Kongsberg.

Klart for NM langrenn på Gjøvik

19. januar braker det løs med senior-NM langrenn på Gjøvik. Flere Vestfold og Telemarkløpere står på startstreken og vi ønsker lykke til i NM!

Treskisamling

Bli med på en annerledes, morsom og lærerik skihelg når det inviteres til Treskisamling i Morgedal 3. - 5. februar 2023 for medlemmer og ikke medlemmer.

KM Sprintstafett på Jarseng

Lørdag 7.januar ble det arrangert KM Sprintstafett i fristil på Jarseng i fine snø- og løypeforhold. Regnet kom utpå dagen, men alle var fortsatt positive og fikk fine opplevelser i løypene

NC jr Lillehammer

Utøvere fra Vestfold og Telemark gjorde seg bemerket på Lillehammer under Norgescup for juniorer i helgen.

Nå starter vi med Skisprell

Sammen med kretser og klubber inviterer Norges Skiforbund til skisprell-aktivitet i hele Ski-Norge. Moroa starter i morgen med Superlørdag på NRK1.

NIF-EPI03, 03
NTB