Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Samordnet rapportering 2020

1. april åpner Samordnet rapportering i KlubbAdmin. Vi har samlet en del nyttig informasjon som kan være til hjelp i arbeidet.

Aktivitetsdag para alpint i SNØ

NSF ParaAlpin, i samarbeid med SNØ og Igloo Innovation inviterer til aktivitetsdag i SNØ (den nye skihallen på Lørenskog) torsdag 27. februar.

Norgescup hopp 21. - 22. mars

Det har kome mykje snø dei siste dagane, så arrangørane gledar seg til Norgescupen. Sjå oppdatert heimeside for arrangementet med invitasjon og informasjon om innkvartering.

Montebellorennet avlyst

Grunnet lite snø og få påmeldte, må Sande SK avlyse Montebellorennet førstkommende helg. Dette gjelder begge renn.

Re-løpet avlyst

Grunnet snømangel må Re-løpet søndag 16.februar, dessverre avlyses.

UTSTYRSORDNINGEN 2019

Det er nå klart for en ny søknadsrunde. Ordningen omfatter utstyr kjøpt i 2019. Med fakturadato i 2019. Søknadsfristen er 4. mars 2020.

Startlister SGV

På Alvdal er det nå klart for Solan Gundersen Vinterleker for alle 12-14 åringer.

Siljanrennet avlyst

Grunnet snømangel ser Siljan IL-ski seg nødt til å avlyse helgas renn, lørdag 8. februar.

Kaja og Sivert ble beste norske

SAMÖENS: Kaja Bjørnstad Konow og Sivert Hole kjørte inn til beste norske resultat i sprinten fredag. Nå gleder de seg til å briljere i verdenscupen på hjemmebane.

Hofrennet avlyst

Grunnet få påmeldte må dessverre Hof IL - ski avlyse Hofrennet førstkommende søndag 2.februar

Solan Gundersen Vinterleker

TVSK inviterer alle skihoppere/kombinertutøvere i alder 12-14 år til deltagelse i Solan Gundersen Vinterleker (født 2008, 2007, 2006)

Para Alpin-samling Kongsberg

Søndag 9. februar arrangerer Telemark og Vestfold skikrets i samarbeid med Buskerud skikrets, Para Alpin samling på Kongsberg skisenter.

Prøv telemark i Ål Skisenter

Den 1. og 2. februar kommer Telemarknedslaget til Ål Skisenter. Her kan du låne telemarkutstyr gratis, få nybegynnerkurs og ha det moro på telemarkski.

Nordisk juniorlandskamp 2020

I helgen gikk Nordisk juniorlandskamp (17-18 år) av stabelen i Falun. Ingerid Vadder og Johannes Lønnestaad Flaaten, begge fra Morgedal IL, var med og representerte Norge.

Ny seier til Ingerid

Det blei seier til Ingerid Vadder (Morgedal IL), på sprinten under Nordisk juniorlandskamp i Falun i går. Johannes Lønnestad Flaaten (Morgedal IL), tok en flott 3.plass.

Ildsjeler fra IL Runar ski sammen med skipresident Erik Røste og styreleder i TVSK Johnny Mortensen

Besøk av skipresidenten

Mandag avholdt TVSK sitt styremøte hos IL Runar i Sandefjord. I denne anledning fikk vi også besøk av skipresident Erik Røste.

Flott Hopptreff i Lierberget

Mannskapene i Lierberget hadde gjort et fantastisk arbeid med bakkene som var i meget bra stand under helgens samling og Hopptreff. Furnes SF gjennomførte et flott arrangementet av Hopptreff søndag 2. februar. Telemark/Vestfold vant lagkonkurransen.

Kombilekene 2020

NSF kombinert og Tolga IL inviterer til Kombilekene 24.-26. januar 2020. Et av årets høydepunkt i kombinert.

Grenland vintercup 1- AVLYST

Grunnet dårlige snøforhold må dessverre Grenland vintercup 1 på Jarseng avlyses. Det jobbes med å få satt opp rennet senere.

Sesongens tredje seier til Sivert

KVITFJELL: – Det smaker alltid godt med en seier, sier Sivert Hole som fikk dele pallen med Tor-Kjetil Alstad og Erik Kvernberg fra samme fylke.

Ingerid til topps under NC jr Lygna

Ingerid Vadder (Morgedal IL) gikk inn til 1.plass under NC jr sprint på Lygna lørdag. Pallplass ble det også til Nora Sofie Doksrød (IL Runar) under sprinten.

Smørevettregler og fluortiltak

Norges Skiforbund innfører fluorforbud for alle klasser i alle NSFs grener til og med aldersgruppe 16 år, samt smørevettregler og HMS tiltak.

Dobbeltseier til Baarset i Holmenkollen

Ole Kristian Baarset vant begge NorgesCup rennene i nasjonalanlegget Holmenkollbakken fredag kveld. Rennene ble flyttet til fredag kveld pga. forholdene i bakken og uværet som er ventet lørdag. Det ble gjennomført med 7 vindmålere og vindkompensasjon for utøverne.

Husk smørevettreglene!

På Vårmøtet til NSF Langrenn i mai 2017 ble det vedtatt regler for opphold og bruk av smørefasiliteter ved NSF arrangement.

NIF-EPI03, 03