Hopp til innhold

Rennsøknader skirenn 2022-2023

Utfordringer med det nye arrangementsverktøyet iSonen, gjør at vi må bruke Sportsadmin også kommende sesong. Vi utsetter rennsøknadsfristen til 18. september.

VIKTIG INFO!!

Etter et møte med NIF IT har det blitt besluttet at vi skisesongen 2022-23 skal fortsette å bruke Sportsadmin som arrangementsverktøy.

Det har de siste ukene blitt jobbet godt med å få på plass ny arrangementsløsning (iSonen).  Dessverre er det pr. i dag noen kritiske funksjoner som ikke fungerer i den nye løsningen. 

Det vil fortsatt jobbes med fullt trykk med mål om at iSonen skal kunne tas i bruk til sommersesongen 2023. Dette tvinger seg også fram i og med at Sportsadmin skal legges ned.

En del arrangører har lagt inn sine rennsøknader i iSonen. Disse må beklageligvis legge inn søknaden på nytt i Sportsadmin.

Vi utvider derfor fristen for å legge inn rennsøknad til søndag 18. september.

---------------------------------------------------------------------------------------

Alle rennsøknader skal legges inn i www.sportsadmin.no.
Enkel brukerveiledning for online rennsøknad i SportsAdmin finner du HER

Den som skal legge inn arrangementene, må ha tilgang som arrangementsansvarlig i klubben. Ta kontakt med skikretsen dersom dere trenger hjelp til dette, vtsk@skiforbundet.no, eller Christopher på tlf. 973 00 570

NB! 
Sjekk at du er innlogget med din klubb og ski i Sportsadmin, og ikke logget inn med klubb og gren. Dette er viktig for at rennet skal vises riktig i online terminliste. Velg kode, f.eks 422 Langrenn, 424 Alpint, 428 Turrenn osv.  (IKKE 420 ski!)

Ny frist: Søndag 18. september.

Hovedterminlister NSF 2022-2023:

Grenkomiteene  i kretsen setter opp endelige terminlister på bakgrunn av rennsøknadene. Når endelig terminliste er klar, settes søknadene til status godkjent og vises i online terminliste. Ikke åpne rennet for online påmelding før klasser og øvelser er lagt inn komplett.

NIF-EPI02, 02
NTB