Hopp til innhold

Bibo rulleskifestival 2020-oppdatert info

IL Ivrig ønsker velkommen til Bibo rulleskifestival 2020.

Arena: Bibo idrettspark/ReTorvet Skistadion, Tønsberg kommune

Dato: 27. september 2020
Rennkontor: Bibo idrettspark, Vålehallen 
 
 
 
INVITASJON BIBO RULLESKIFESTIVAL 2020
 
Tidsskjema
Start bakkesprint   11.00 
Start  individividuell start 9-12 år  ca 12.30 
Start individuell start 13-18 år ca 12.50  
Start individuell M/K 19-20 og senior  ca 14.00  
 
OBS: Alle må være oppmerksomme på sin egen starttid og innfinne seg til start i god tid!  Startlister er å finne på www.ivrig.no samt på oppslagstavler. Ved påmelding til konkurransen er man automatisk påmeldt til begge starter. Hvis man ikke ønsker å bli belastet startkontingent for begge starter er det viktig at det gis beskjed til arrangør på forhånd på langrenn@ivrig.no.
 
Hensynet til smittevern
Arrangementet vil følge råd og retningslinjer fra NIF og Skiforbundet og legge opp arrangementet etter til enhver tid gjeldende smittevernsregler. Det foreligger pr i dag en begrensning på 200 deltakere i idrettsarrangement. Erfaringsmessig er ikke dette noen utfordring å overholde ved rulleskirenn. Samtlige tilstedeværende på arrangementet vil bli registrert med tanke på eventuell smittesporing. Opplysningene vil slettes i henhold til myndighetenes krav. 
NIF-EPI02, 02