Hopp til innhold

Flott parasamling i Granåsen

Det ble en fantastisk dag i Granåsen lørdag med parasamling i langrenn for syns- og bevegelseshemmede. Her fikk deltakerne testet både ferdigheter og utstyr for best mulig skiopplevelser, mestring og utvikling.

Samlingen hadde fokus på tilpassing og utprøving av utstyr, løyper som utfordret skiferdighetene og sosialt fellesskap. Veldig gledelig at det også var med nye utøvere, og det har nå etablert seg en fin gruppe med utøvere som deltar på samlingene i Trøndelag.

Sør-Trøndelag Skikrets, Nord-Trøndelag Skikrets, Norges Skiforbund langrenn og Paraidrettssenteret i Trøndelag samarbeider om å arrangere parasamlinger i langrenn i Trøndelag gjennom høsten og vinteren. Dette var den andre samlingen i vinter, og siste samling gjennomføres på kveldstid i Granåsen 6. mars.

info og påmelding: parasamlinger Trøndelag 2023-2024

Bilder fra parasamling i Granåsen 10. februar:

  

    

      

  

nif-epi04, 04