Hopp til innhold

Skileik i nabolaget

I Selsbakk IF startet tre ildsjeler opp allidrett i fjor høst med 50 barn, og i vinter har disse tre tilrettelagt idrettsparken i nabolaget for skileik og skiaktivitet for barna. Utrolig artig å se hva ildsjeler kan få til med skiaktivitet for barn i nærmiljøet!

Ildsjelene og skientusiastene Åge Eidsæther, Knut Erik Larsen og Arne Øiaas startet i høst opp allidrett for barn i Selsbakk IF i Trondheim, og 50 barn i alderen 4-11 år har fått prøvd variert og artig aktivitet gjennom året. I vinter har disse tre tilrettelagt idrettsparken i nabolaget for skileik og skiaktivitet til tross for litt lite snø. Et utrolig viktig tiltak som skaper skiglede og skimestring for barna i nabolaget!

På onsdag var det SKISPRELL på allidretten med artige løyper, og pølser og vaffel til små og store. Stas!

Initiativtakerne til allidretten og dei viktige tilretteleggerne; Åge Eidsæther, Knut Erik Larsen og Arne Øiaas.


Heldig allidretten som har fått Julie Storli med som instruktør!

NIF-EPI02, 02
NTB