Hopp til innhold

Langrenn Oslo Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 10.10.2020 Til 10.10.2020 Arr. navn Kretssamling barmark langrenn utøvere 2007 2008 Arrangør Oslo Skikrets Gren Langrenn Krets Oslo Skikrets Live

Aktuelt

Høstmøte og andre viktige saker i Oslo Skikrets

Oslo Skikrets arrangerer Høstmøte og hedring av utøvere for deres resultater visesongen 2020 i SNØ onsdag 21. oktober. Skikretsen har nedsatt et utvalg som skal bistå klubbene med deres Corona arbeid.

Antidopingarbeide i klubbene i Oslo Skikrets

Antidoping arbeidet i Skiidretten er en viktig sak og et av temaene som er fokusområde for Skiforbundet og Skikretsen. Det jobbes nå aktivt mot klubb og utøvere for å forebygge dette best mulig.

Kretssamling barmark for 13/14 åringer

Oslo Skikrets langrenn inviterer alle langrennsløpere i Oslo født 2007 og 2008 til barmarksamling lørdag 10. oktober 2020 på Røa Snøpark. Vi håper så mange som mulig deltar. Et hovedmål med samlingen er at løpere skal bli bedre kjent på tvers av klubbene.

Hilsen fra Team OBOS

Beitostølen var destinasjonen for de 21 løperne fra Team OBOS som hadde samling sist uke.

Søk om lokale midler i langrenn

Norges Skiforbund – langrenn har fått bevilgning på en halv million kroner som skal brukes til tiltak lokalt, - i klubber og nærmiljøer og med god geografisk spredning.

Trener I kurs langrenn

Oslo Skikrets inviterer til Trener I kurs langrenn oppstart 2. september. Kurset gir også mulighet for både å ta Treningsleder og Oppgradering til Trener I.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01
NTB scanpix