Hopp til innhold

Langrenn Oslo Skikrets

Aktuelt

Antidopingarbeide i klubbene i Oslo Skikrets

Antidoping arbeidet i Skiidretten er en viktig sak og et av temaene som er fokusområde for Skiforbundet og Skikretsen. Det jobbes nå aktivt mot klubb og utøvere for å forebygge dette best mulig.

Skiforbundets koronaveileder

Veilederen er oppdatert med presiseringer vedrørende gjennomføring av skiaktivitet/ skiarrangementrenn (oppdatert 19. november). Norges Skiforbund oppforder til å arrangere lokale gode arrangementer gjennom pandemien.

Smøreopplegg Beitostølen

Region Oslofjord er tildelt 7 støttepersoner. Disse skal organisere, ivareta og smøreski til alle løpere som tilhører region Oslofjord. For å avlaste våre smørere så kommer det noen punkter på hvordan skiene skal være før de blir levert inn.

HMS og skismøring

Norges Skiforbund har fokus på helse, miljø og sikkerhet og ønsker å informere flest mulig om hvordan hver og en kan ta vare på sin helse og miljøet i forbindelse med smøring av ski

TD og arrangørseminar Langrenn

Langrennskomiteene i Akershus og Oslo inviterer rennarrangører, TD’er og TD kandidater til seminar onsdag 18. november 2020. Seminaret er åpent for alle TD/rennledere i Norge.

Høstmøte Oslo Skikrets

Oslo Skikrets avlyste planlagt Hedring/Høstmøte i SNØ den 21. Oktober. Høstmøte ble arrangert elektronisk med stor deltagelse i flere av grenene.

Elektrisk regionsamarbeid i langrenn

Regionlagene i langrenn blir Team Elon. Hovedsamarbeidspartner Elon sikrer drift av regionlagene i Nord-Norge, Midt-Norge, Innlandet, Vest og Oslofjord i to til tre år framover. Regionlagene er en viktig byggesten for elitelagene og det kommende VM i Trondheim i 2025.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
fnugg