Hopp til innhold

Tilbake til idretten!

Har du savnet idretten din? Da har vi en gladmelding. Nå åpner idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer.

Savner du treningskompisene dine?
Nå åpner idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten!

Lyst til å kjenne på ekte idrettsglede?
Da har vi en gladmelding. Nå åpner nemlig idretten for fullt, med trening, konkurranser, cuper og turneringer. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten!

Lurer du på om idretten har åpnet igjen?
Barn, unge og voksne kan endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Møt opp på trening! Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten!

Hurra, idretten har gjenåpnet!
Nå kan både barn, unge og voksne endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Møt opp på trening og ta del i det unike idrettsfellesskapet. Vi gleder oss til å se deg. Velkommen tilbake til idretten!

Har du sluttet med idrett?
Du er savnet og nå håper vi å se deg igjen på treningsfeltet. Idretten har gjenåpnet og både barn, unge og voksne kan nå endelig trene og konkurrere som normalt i alle idretter. Velkommen tilbake til idretten!

Uten frivillige, ingen idrett! Lurer du på om idretten trenger deg?
Svaret er selvfølgelig ja. Vi håper å se deg tilbake som trener, dommer, kioskvakt, parkeringsvakt, speaker, banemannskap eller i andre viktige oppgaver i idretten. Velkommen tilbake til idretten.

Til alle idrettslag!
Marker gjerne gjenåpningen av idretten i din klubb. Det kan gjøre på flere måter. Sjekk kampanjen til Norges Idrettsforbund, her finner dere mye bra kampanjemateriell.

#TILBAKETILIDRETTEN

NIF-EPI02, 02
Pedro Lemos