Hopp til innhold

Xtrem Spræk 2020

Årets Xtrem Spræk-samling arrangeres på Gausdal Arena helgen 9-10. mai, for alderen 7-9. klasse, alle grener.

Xtrem Spræk
... arrangeres hvert år og har som mål  å samle skiungdommer fra alle grener og fra hele fylket til en sosial barmarksamling. Det vil bli trening og aktiviteter, foredrag og sosialt samvær.  Her skal du få prøve nye ting, utfordre deg selv, knytte nye vennskapsbånd!

Erfaringsvis er det mange fra langrenn som deltar på samlingen. Vi oppfordrer imidlertid også ungdommer som driver med alpint, hopp, kombinert, freeski eller telemark om å bli med. Samlingen er for ALLE grener!

Mer informasjon legges ut medio mars.

__________________

Bilder fra tidligere samlinger ligger ute på Skikretsens side på Facebook (innlogging kreves) - og lik også gjerne siden vår! Se også filmen fra Xtrem Spræk 2016.

NIF-EPI03, 03