Hopp til innhold

Xtrem Spræk 2020 AVLYST

Pga. coronaviruset er årets Xtrem Spræk-samling avlyst. Vi satser på å komme sterkt tilbake i 2021!

Xtrem Spræk
... arrangeres hvert år og har som mål  å samle skiungdommer fra alle grener og fra hele fylket til en sosial barmarksamling. Det vil bli trening og aktiviteter, foredrag og sosialt samvær.  Her skal du få prøve nye ting, utfordre deg selv, knytte nye vennskapsbånd!

Erfaringsvis er det mange fra langrenn som deltar på samlingen. Vi oppfordrer imidlertid også ungdommer som driver med alpint, hopp, kombinert, freeski eller telemark om å bli med. Samlingen er for ALLE grener!

Pga. coronaviruset er årets samling dessverre avlyst.

__________________

Bilder fra tidligere samlinger ligger ute på Skikretsens side på Facebook (innlogging kreves) - og lik også gjerne siden vår! Se også filmen fra Xtrem Spræk 2016.

NIF-EPI02, 02