Hopp til innhold

Telenorlekene 2019

Årets Telenor landsfinale, som skulle vært arrangert på Sauda 28-31. mars 2019, flyttes til Vassfjellet pga. dårlige snøforhold i Sauda.

Invitasjon LF 2019 Vassfjellet

Telenorlekene 2019 er flyttet fra Sauda til Vassfjellet Vinterpark i Trondheim.

Ansvarlig for skikretsen 
* Oppland Skikrets: Østen Tande, tlf. 412 39 355
* Hedmark Skikrets: Marius Solberg Olsen, tlf. 467 671 48

Overnatting
Vi har reservert overnatting på Comfort Hotel Park i Trondheim.

Romfordeling pr. 20.03.19

Påmelding
Påmeldingslistene fra Sauda overføres til arrangørene i Vassfjellet.
Avmeldingsfrist er 14. mars kl. 21.00.
Etteranmelding er mulig fram til 17. mars kl. 21.00.

Puljeinndeling Oppland

Facebook
Arrangementet kan også følges på egen side på Facebook. Her legger arrangøren ut informasjon fortløpende.

_________________________

For lite snø i Sauda Skisenter
Sauda IL Alpint har jobbet iherdig med planlegging, booking osv. for å kunne arrangere et så godt arrangement som mulig. Alle ting er nå på plass, bortsett fra det vi ikke kan gjøre noe med – NOK SNØ.

Arrangøren har hele tiden hatt tett og godt samarbeid med Sauda Skisenter for å se på alle muligheter for snøproduksjon, flytting av snø osv. Men det har dessverre ikke latt seg gjøre å klare å lage nok kunstsnø på grunn av mangel på kulde. Flytting av snø har heller ikke vært mulig da det er svært lite snø i terrenget rundt alpinanlegget.

Norges Skiforbund har i dag i samråd med Sauda IL Alpint og Sauda Skisenter besluttet at det dessverre ikke er mulig å avvikle Telenorlekene 2019 i Sauda slik nåværende snømengde/føreforhold er og fremtidige værprognoser tilsier.

Telenorlekene flyttes til Vassfjellet
I den forbindelseflyttes Telenorlekene 2019 til Vassfjellet Vinterpark. Sportklubben Freidig har tatt på seg ansvaret som arrangør. De jobber hardt med å få alle brikkene på plass til å ta på seg et så stort arrangement på kort varsel. 

Sportsklubben Freidig avdeling Alpint har reservert overnatting i Trondheim for å sikre rom til alle. De kommer med informasjon angående påmelding, overnatting, og annet i løpet av fredag 8. mars.

nif-epi04, 04