Hopp til innhold

NRK Superlørdag 27. januar

Vind IL, Gjøvik Skiklubb, Gjøvik kommune, NRK Sport og NRK Super inviterer til Superlørdag og skifest på Fastland og i Hovdebakken lørdag 27. januar 2018!

I fjor tok NRK hele sitt produksjonsteam til Telemark for å speile aktiviteten på grasrota. I år er det Gjøvik som blir vertsby for sendinga på ei helg der det skjer lite på den internasjonale arenaen i påvente av OL i Sør-Korea. Det betyr at NRKs sportsstudio vil sendes fra Gjøvik hele dagen, inkl. sending fra Hovdebakken/Fastland.

– Vi ønsket et sted i en stor skikrets, og da ble vi sammen med Skiforbundet og Oppland Skikrets enige om å satse på Gjøvik i år, sier Mari Aam Svendsen i NRK.

Vind IL hadde allerede fått tildelt KM langrenn denne helgen, og sa rakst ja til å ta jobben med å flytte lørdagens renn fra Vindplassen, som opprinnelig planlagt, til Fastland. Dermed åpnet også muligheten seg for å arrangere et slalåmrenn samme dag, og Kikkanrennet ble flyttet litt fram. Vi kan derfor inviterer til både KM sprint for langrennsfolket og slalåmrenn for alpinistene denne superlørdagen. I tillegg legges det opp til skileik og aking for alle hele dagen.

I tillegg blir det mye aktivitet i målområdet, der NRK Super og Fantorangen vil være til stede.

Denne dagen har NRK's sportsstudio tilhold på Gjøvik, og vil blant annet ha sending fra rennet vårt! Dagen får i år navnet NRK sportens superlørdag. Denne lørdagen arrangerer Vind IL, i samarbeid med Oppland Skikrets, KM i sprint, fri teknikk ved Hovdetjernet (Fastland) i Gjøvik. Rennet er åpent for klassene 8 år til senior.

Velkommen til Gjøvik!

INVITASJON KM LANGRENN 2018    Invitasjon Kikkanrennet 2018

nif-epi04, 04