Hopp til innhold

Nordisk Juniorlandskamp

Strålende innsats og flere medaljer til gutta fra Oppland i hopp- og kombinertkonkurransene i årets Nordiske Juniorlandskamp.

Emil Ottesen, Gausdal Skilag, Sebastian Østvold, Lensbygda Sportsklubb, og Jon Fossen Rosenberg, Nordre Land IL, har konkurrert og vunnet flere medaljer i kombinert, mens Jens Gaarder, Raufoss IL Hopp, har gjort sine saker veldig bra i hoppbakken.

FREDAG 26. JANUAR
Norge og Oppland tok godt for seg under fredagens hopp-  og kombinertrenn i Nordisk Juniorlandskamp i finske Vuoatti.  Emil Ottesen vant gull etter å ha vunnet hoppdelen og gikk først ut i langrennet. Mens Sebastian Østvold, som ble nr. 2 i hopprennet, gikk i mål som nr. 3 i Nordisk Juniorlandskamp kombinert.

I hopp ble det en strålende 3. plass til Jens Gaarder.

Resultater kombinert 26.01.2018
Resultater Hopp 26.01.2018

LØRDAG 27. JANUAR
Lørdag var det lagkonkurranser som stod på programmet. Emil Ottesen og Sebastian Østvold viste at fredagens innsats ikke var tilfeldig og gikk inn til førsteplass i teamsprinten. Jon Fossen Rosenberg gikk på laget som ble nr. 3. I laghopp ble det en ny tredjeplass til Jens Gaarder, som hoppet på lag med Kristoffer Eriksen Sundal. 

Teamsprint gutter
Laghopp gutter 

 

NIF-EPI01, 01