Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

NOR Freeski Jentecamp 2022

I helgen kunne vi endelig invitere til jentecamp med overnatting igjen! Sammen med DNB, Scandic og Spar Norge har vi hatt en knallbra helg sammen med 56 rå jenter fra hele Norge!

Om rulleski og sikkerhet

– Vær synlig. Gå ikke i for store grupper, samt planlegg med å ikke gå for mange i bredden. Husk å del veien med bilistene og andre trafikanter, sier landslagskoordinator i langrenn, Ulf Morten Aune.

Kretssamling 15-16 år

Oppland Skikrets inviterer til den tradisjonelle snøsamlingen for 15-16-åringene på Mosetertoppen, helga 25-27. november.

Utlån utstyr

Skikretsen har investert i en egen 'Skisprellhenger', med bl.a. orgeltramp, hopp og slalåmstaur, som klubbene kan låne gratis.

Skispor

Terminlister 2022-23

Se oppdatert framdriftsplan for terminlistearbeidet for langrenn og turrenn sesongen 2022-23.

Samling 11-14 år Lalm

Klubben tilknyttet skisamarbeidet i Nord-Gudbrandsdalen inviterer alle utøvere i aldersgruppa 11-14 år til dagsamling på Lalm lørdag 15. oktober. Påmeldingsfrist 12. oktober.

Team Lillehammer UNG!

Team Lillehammer UNG er et samarbeid mellom Oppland Skikrets, NTG Lillehammer og Team Lillehammer (tidligere Lillehammerhopp og Lillehammer Nordic Combined).

NOR Freeski Camp 2022

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer sammen med DNB og Scandic til NOR Freeski Camp i Lørenskog og Lillestrøm 26.-27. november!

Miljøsamling hopp/kombinert

Oppland Skikrets og Team Lillehammer UNG inviterer til miljøsamling i Knyken Skisenter 7-11. oktober. Påmeldingsfrist 2. oktober.

Høstmøte langrenn 2022

OSK Langrenn inviterte til Høstmøte onsdag 26. oktober på Lillehammer. Påmeldingsfrist 16. oktober.

se flere nyheter
nif-epi04, 04
Foto: Sverre Hjørnevik