Hopp til innhold

Kretsopplegg nasjonale renn


BESTILLING AV OVERNATTING SESONGEN 2017-18
Oppland Skikrets har reservert et visst antall overnattingsplasser i forbindelse med mesterskap og norgescuprenn i langrenn, for innkvartering forutøvere, støtteapparat, klubbledere - både for å oppnå gunstige priser og den positive effekten av å bo samlet som krets. Utøvere og trenere vil bli prioritert dersom vi ikke har nok sengeplasser til alle som bestiller overnattingsplasser.

Opplegg for junior sesongen 2017-18 
NSF fortsetter med fellesopplegg ifbm. NM og Norgescup for junior. Dette innebærer at NSF reserverer alle sengeplasser på arrangørstedet og fordeler på kretsene. Men fordelingsnøkkelen vil denne sesongen være 1 leder pr. 3 utøvere (mot 1 leder pr. 4 utøvere forrige sesong). Dette er for å sikre at alle utøvere får overnatting nær stadion.  

Foreldre kan gjerne bestille overnatting gjennom skikretsen som vanlig, slik at vi får oversikt over hvor mange som ønsker. Men vi oppfordrer dere også om å undersøke alternativ overnatting i privat regi allerede nå, for sikkerhets skyld.

NB! Nytt av i år er også at påmeldingen her IKKE er bindende, det vil være mulig å trekke seg når vi får beskjed om hotell og priser i begynnelsen av oktober.

Opplegg senior sesongen 2017-18
For NM og NC senior har vi reservert rom direkte hos hotellene og har plass til flere

Dere finner mer informasjon om hvert renn på venstre side (blå linker). 
Sist oppdatert 27. september 2017.

OVERSIKT OVERNATTING NM/NC/HL SESONGEN 2017-18 

Bestillingsfrister
Vær ekstra oppmerksom mht. siste frist for bestilling, disse er lagt iht. avbestillingsfrister gitt av det enkelte hotell.
NB! Vi prioriterer de som overholder fristene!

Bindende påmelding
Påmeldinger til NC senior, NM del 1, NM del 2 og Hovedlandsrennet er i utgangspunktet bindende. Noen hoteller er fleksible, andre ikke... Dersom bestilt overnatting ikke benyttes og vi ikke får avbestilt overnattingen, må privat reiseforsikring benyttes.

For NM og NC junior er bestillingen foreløpig og kan evt. trekkes når hoteller og priser er klart. Men når tilbud om hotell er akseptert når det er klart, anses den som bindende.

Betaling
Skikretsen utfakturer klubb/team i etterkant av hvert renn. Prisene i oversikten er iht. inngåtte avtaler, men kan bli justert litt opp eller ned ved endelig fakturering. Skikretsen skal ikke tjene penger på dette og utfakturerer i tråd med reell faktura fra hotellet.

NB! Det er viktig at all kommunikasjon vedr. overnatting i regi av skikretsen skjer via skikretsen, IKKE direkte med hotellet! 

________________________________________

Bestilling av smøreplasser 2017-18
KLIKK HER for å komme til egen side med informasjon,
siste frist  for bestilling gjennom skikretsen er 1. november!

NSF Terminliste 2017-18

 

 

NIF-EPI01, 01
Snorre Veggan