Ny strålende laginnsats i Vuokatti

Bra avsluttningsdag på første verdenscuprunde i finske Vuokatti med tre pallplasser på kortdistansen

Strålende laginnsats på siste løpsdag i Vuokatti.
Det avr kortdistanse friteknikk på programmet, som i dagens tilfelle tilsa 2,5 km for jentene mens gutta gikk 5 km.

De kortere distansene passer piggerne våre tydeligvis best, Trygve Toskedal Larsen og Birgit Skarstein gikk begge inn til 2 plass på sprinten tidligere i uka, på gårdagens langdistanser ble det gode 4. plasser på begge to, og på dagens kortdistanse var de igjen tilbake på pallen.
Trygve gikk inn til ny 2. plass, mens Birgit sikret 3. plassen.

Blant de stående var det Nils-Erik Ulset som fikk dagens beste resultat av nordmennene da han gikk inn til 3. plass i stående Menn.
Håkon Olsurd fulgte opp med en flott 6. plass i samme klasse.

Nils- Erik Ulset på pallen.

I klassen for synshemmede gikk Eirik Bye med ledsager Arvid Nelsom inn til en sterk 5.plass. Mens vår eneste stående dame, Anne Karen Olsen avsluttet dagens distanse på en 12. plass

Om dagens løp sier Birgit følgende;
"Det var et tøft løp, langdistansen fra i går satt i kroppen, men jeg greidde å konsentrere meg om teknikken og jobbe med å treffe riktig gjennom hele løpet. Jeg går jevnt og henter endel sekunder i innspurten. Verdenscup åpningen har gått bedre enn jeg kunne drømt om, 2. , 4. og 3. plass - så totalt er jeg veldig fornøyd med starten på årets sesong"

Birgit, ei strålende fornøyd jente etter dagens kortdistanse

Trygve har fått en kanonstart på sesongen og avsluttet WC runden i Vuokatti med 2. plass - på sin 6. start på 7 dager, ettersom han også har gått 3 konkurranser i skiskyting.
Selv sier Trygve om dagens løp;
"Jeg er strålende fornøyd med dagens løp. Klarte å gjennomføre løpet slik jeg hadde sett for meg både på det tekniske og det taktiske. Jeg var skikkelig på hugget. Hadde knallgode ski og fikk bra tilbakemeldinger underveis som hjalp på vei ned i kjelleren.