Hopp til innhold

Minner om fristen for innmelding/strykning av løpere til FIS-liste langrenn

Innmelding/strykninger av løpere til FIS-lista langrenn for skisesongen 2023-2024. Sjekk lista for din klubb! Fristen nærmer seg som er 15. september.

Utøvere som skal starte i FIS-renn (norgescup, NM og internasjonale renn) er pålagt å ha FIS-lisens fra junioralder.

Løpere som skal delta i ovennevte renn, må ha undertegnet egenerklæring/Athletes Declaration. De som tidligere er meldt inn i FIS-systemet og dermed har undertegnet Athletes Declaration, trenger ikke gjøre dette på nytt.
NB: Nye løpere som ikke har undertegnet Athletes` Declaration, må gjøre det og sende skjemaet til skikretsen før innmelding. Ingen løpere blir påmeldt FIS-listen uten å ha undertegnet erklæringen. Løpere under 18 år, må ha foreldres/foresattes underskrift. 
Husk å  skrive på  ”engelsk måte”( ikke æ,ø,å).
NM-senior stafett/teamsprint er ikke FIS-renn.

Påmeldingsfrist: 15. september

Ta utgangpunkt i dagens FIS-liste (NTS) og gi klubbvis tilbakemelding på e-post: nord-trondelag@skiforbundet.no innen  15. september 2023 om:

  • Hvilke løpere som fortsatt skal stå på lista
  • Løpere som eventuelt skal strykes fra lista.
  • Nye løpere (PS! Husk å sende inn AD-skjema)
  • Endringer på utøvere, navn, klubb etc.

Egenerklæringsskjema for nye løpere (Athletes Declaration) sendes til Nord-Trøndelag Skikrets senest innen 15. september 2023 pr. post eller skannet pr. E-post. (postadr.: Nord-Trøndelag Skikrets, Elvenget 20, 7716 Steinkjer.  E-post: nord-trondelag@skiforbundet.no)

Prisen for innmelding på FIS-lista vil for kommende sesong være kr. 550,- pr. løper. NSF dekker for løpere på sentrale landslag. Skikretsen sender samlet oversikt til Norges Skiforbund og forskutterer avgiften overfor NSF. Skikretsen viderefakturerer klubbene i ettertd når vi mottar faktura fra Skiforbundet for sesongen 2023-2024.

Klubben har ansvar for å melde inn til skikretsen hvilke løpere som skal innmeldes, hvilke som skal strykes, og hvilke som skal bli stående på lista. Løperne må derfor sørge for innmelding og utmelding via klubben sin. Dersom vi ikke hører noe, går vi ut i fra at det ikke skal gjøres noen endringer for klubben, og dere vil bli fakturert for sesongen 2023-24.

Mer info om FIS-poeng og FIS-koder finner du her.

NB! Alle FIS-løpere må også huske å betale skilisens (skiforsikring). Årslisens for hver sesong varer fra 1. oktober til 30. september, og gjelder fra betalingsdato. 

NIF-EPI01, 01