Hopp til innhold

Grasrottrenerkurs Ogndal

Torsdag 16. februar arrangeres det grasrottrenerkurs på Vålen i Ogndal!

Torsdag 16. februar blir det grasrottrenerkurs fra kl 17.30 - 21.30 på Vålen i Ogndal. Målet med kurset er å utdanne Grasrottrenere som kan tilrettelegge og skape skiaktivitet for de som skal lære å gå på ski. Kurset er lagt opp som 4 timer praktisk jobbing med kurslærer og resten av kurset er e-læring og svar på oppgaver. Alt vil foregå utendørs, så ta med klær som passer til både aktivitet og stilleståing. Det spiller ikke så stor rolle om dere tar med klassisk eller skøyteski. 

Les mer om kurset her: GRASROTTRENERKURS

Hvis du ønsker å bli med på kurset torsdag 16. februar, meld deg på hos Martin Bartnes, E-post: martinbartnes@hotmail.com innen mandag 13. februar. 

Spørsmål kan rettes til skiklubbbutvikler Vilde Austad, E-post: vilde.austad@skiforbundet.no eller mobil: 901 25 341.

NIF-EPI03, 03