Hopp til innhold

Grasrottrenerkurs i Grong

Onsdag 25. januar arrangeres det grasrottrenerkurs i Grong!

Onsdag 25. januar blir det grasrottrenerkurs fra kl 17.30 - 21.30 på Bjørgan skianlegg. Målet med kurset er å utdanne Grasrottrenere som kan tilrettelegge og skape skiaktivitet for de som skal lære å gå på ski. Kurset er lagt opp som 4 timer praktisk jobbing med kurslærer og resten av kurset er e-læring og svar på oppgaver. Alt vil foregå utendørs, så ta med klær som passer til både aktivitet og stilleståing. Det spiller ikke så stor rolle om dere tar med klassisk eller skøyteski. 

Les mer om kurset her: GRASROTTRENERKURS

Hvis du ønsker å bli med på kurset onsdag 25. januar, meld deg på hos Jorunn Lilleslett, E-post: jorunn.lilleslett@ntebb.no innen søndag 22. januar. 

Spørsmål kan rettes til skiklubbbutvikler Vilde Austad, E-post: vilde.austad@skiforbundet.no eller mobil: 901 25 341.

NIF-EPI03, 03