Hopp til innhold

"Isbolen 24 timers" ble en skifest!

Følling IL, Kvam IL og Rygg IL gjennomførte sist helg "Isbolen 24 timers skiaktivitet". Arrangementet ble en skifest med 198 deltakere som til sammen gikk 6200 km. Skikretsen gratulerer alle med vel gjennomført.

198 deltakere og 6200(!) km til sammen på ett døgn er helt rått! 6200 km tilsvarer strekningen Steinkjer-Roma tur retur, så det er ingen tvil om at det ble gått langt på ski!

Det har vært artig å se skiglede og konkurranseinstinktet hos både barn og voksne, der de gikk mot sine mål – om det så var 15, 30, 50 eller 100 km.

14 personer klarte å komme seg over 100 km, noe som er meget imponerende. Den som til slutt endte på 195 km og lengste distanse, var Åsmund Sæther. Av disse 195 kilometerne ble 66 av dem gått på nattestid, og Sæther fikk dermed premie både for lengste totaldistanse og lengste etappe på natta.

I familieklassen var familien Haugen Kleppa den suverene vinner med 564.34 km. Et gjennomsnitt på nesten 113 km per person er i en klasse for seg! På plassene bak fulgte familien Hatling Modell og familien Modell Langlid, med henholdsvis 392 km og 381 km.

8 ulike idrettslag var representert i Isbolen24. Ikke overraskende ble det arrangørklubbene Kvam, Følling og Rygg som ble de tre idrettslagene med flest km. 65 deltakere fra Rygg IL rente til sammen 2083 km og fikk prisen "beste idrettslag". Kvam IL kom på andre plass med 1637 km, fordelt på 55 deltakere, mens Følling IL ble på tredje plass med tilsammen 1000 km (37 deltakere). Dette vitner som stor mobilisering i alle grender, og det var artig å se at det myldret av folk i alle aldre ute på ski i helga.

Lørdag kveld var det livesending med premieutdeling, bildeframvisning og kahoot. Det var stor deltakelse også her. I ei tid der vi ikke kan samles fysisk, er det fint at man likevel kan være "sammen" via internett.

En rekke gavepremier ble trukket ut i sendingen lørdag. Alle vinnere blir kontaktet mandag kveld.

Følling IL, Kvam IL og Rygg IL vil takke alle sponsorer som har bidratt til mange fine premier til helgas skirenn. I tillegg rettes en stor takk til dyktige løypekjørere, samt alle skiglade folk som har bidratt til at "Isbolen24 Grong sparebank" ble en suksess.

Det frister stort med gjentakelse neste år.

39 elever fra Kvam skole deltok. Fra 1.-4 klasse gikk 22 elever, de gikk totalt 442 km. 19 elever fra 5.-9. klasse deltok, de gikk til sammen 414,1 km. Fra barnehagene i Følling og Kvam deltok 17 barn.

NIF-EPI02, 02
NTB