Hopp til innhold

KM-helg i alpint 20.-21. februar

Hvis myndighetene åpner for utendørsarrangement i slutten av uke 7, og at de lokale helsemyndigheter tillater det, vil det bli gjennomført KM i alpint i Grong og Inderøy

Link til KM-SL , Inderøy, 20. februar

Link til KM-SSL Grong, 21. februar

Myndighetene har foreløpig ikke gjort noen endringer i smitteverntiltakene for idretten, og gjeldende presiseringer videreføres derfor inntil videre. En ny oppdatering er forventet 18. februar, og vi har et håp om at det da kan åpnes opp igjen for utendørsarrangement innenfor begrensede geografiske områder. Rennet gjennomføres med 1 kohort (200 personer bestående av utøvere/trenere/foreldre). Løpere fra klubber i NT-skikrets prioriteres. Påmelding av løpere og støtteapp. gjøres til arrangøren på e-post. Arrangøren vil prioritere utøvere hvis totalantallet overstiger 200 personer. 

nif-epi04, 04
NTB