Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

World Cup-Holmenkollen

Tre utøvere fra Skikretsen er tatt ut til å delta under WC-Holmenkollen til helgen! Martine Lorgen Øvrebust - Stordal IL, og brødrene Andreas og Aleksander Skoglund - Molde og Omegn IF. Dette blir WC-debut for alle tre, og vi ønsker de "Lykke til"!

Gull under Hovedlandsrennet på Gålå.

2 x Gull til Torvikbukt IL`s Johan Fredriksen Orset under HL på Gålå i helgen! Og flere av våre unge lovende langrennsløpere leverte strålende resultater med bl.a. 5 "topp 20" resultater, Gratulerer!

Midt Norsk Mesterskap i Skarbakken.

Torvikbukt IL sto i spissen for et vellykket Midt Norsk Mesterskap i Hopp og Kombinert i Skarbakkene søndag. På tross av mildværet siste uken var det fine forhold i bakken - og i sporet. Nærmere 40 deltagere fra Trøndelag og Møre og Romsdal var i aksjon. Resultater kommer.

NM jr. medaljer til brødrene Skoglund!

NM jr. Gull og Sølv til både Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF, Gratulerer! Brødrene dro rett fra VM jr. til NM jr. på Voss, og byttet på å bli nr. 1 og 2!

Romsdals Hopphelg.

Søndag inviterte Hjelset Fram IL til Romsdals Hopphelg i Skarbakkene. Flotte forhold, stor aktivitet, og mange lange svev! Lørdag inviterer IL Hjelset-Fram igjen til hopprenn - denne gang til "Framspretten" i Opdølsbakken.

Kombilekene 2019

Tolga er klare for en helg fylt med konkurranser og masse aktivitet 9-10. februar.

Imponerende VM Junior for brødrene Skoglund!

Gratulerer til Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF med fantastiske resultater under VM junior i Lahti. Lørdag ble det sølv i Lagkonkurransen, og søndag ble Andreas nr. 3 og Aleksander nr. 5!

Seier i Youth Cup i kombinert!

Johan Fredriksen Orset, Torvikbukt IL, imponerte under Youth Cup rennet i helgen, og vannt lørdagens renn, Gratulerer! Youth Cup er et internasjonalt renn med deltagere fra 10 nasjoner.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03