Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 23.03.2019 Til 24.03.2019 Arr. navn Konica Minolta NC i hopp Arrangør Molde og Omegn IF Gren Hopp Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Midt Norsk Mesterskap i Skarbakken.

Torvikbukt IL sto i spissen for et vellykket Midt Norsk Mesterskap i Hopp og Kombinert i Skarbakkene søndag. På tross av mildværet siste uken var det fine forhold i bakken - og i sporet. Nærmere 40 deltagere fra Trøndelag og Møre og Romsdal var i aksjon. Resultater kommer.

NM jr. medaljer til brødrene Skoglund!

NM jr. Gull og Sølv til både Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF, Gratulerer! Brødrene dro rett fra VM jr. til NM jr. på Voss, og byttet på å bli nr. 1 og 2!

Romsdals Hopphelg.

Søndag inviterte Hjelset Fram IL til Romsdals Hopphelg i Skarbakkene. Flotte forhold, stor aktivitet, og mange lange svev! Lørdag inviterer IL Hjelset-Fram igjen til hopprenn - denne gang til "Framspretten" i Opdølsbakken.

Kombilekene 2019

Tolga er klare for en helg fylt med konkurranser og masse aktivitet 9-10. februar.

Imponerende VM Junior for brødrene Skoglund!

Gratulerer til Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF med fantastiske resultater under VM junior i Lahti. Lørdag ble det sølv i Lagkonkurransen, og søndag ble Andreas nr. 3 og Aleksander nr. 5!

Seier i Youth Cup i kombinert!

Johan Fredriksen Orset, Torvikbukt IL, imponerte under Youth Cup rennet i helgen, og vannt lørdagens renn, Gratulerer! Youth Cup er et internasjonalt renn med deltagere fra 10 nasjoner.

NC Hopp på Rena

Alexander Johnsson, M.O.I. o g Rishi Sæter, Liabygda IL imponerte under NC-hopprennene på Rena i helgen. Rishi nr. 6 i NC-Elite, og Alexander nr, 1 i NC-C med dagens lengste hopp uansett klasse, Gratulerer!

Uttatt til VM jr. i Kombinert!

Gratulerer til Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF, med uttak til VM Junior i Kombinert i Lahti 23-27 januar! Skikretsen ønsker Lykke til!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
NTB scanpix