Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Hopp-tilbud i kretsen!

Både Molde og Omegn IF og Spjelkavik IL har ukentlige tilbud om trening til unge rekrutter. Molde og Omegn IF inviterer til trening i plastbakkene i Mølleråsen hver onsdag, og Spjelkavik IL inviterer til trening i Vikabakken hver tirsdag - og annenhver lørdag. Alle interesserte ønskes Velkommen!

Klubbesøk/ Treningskveld

Nå er det en fin tid for barmarsktrening, kompetanse-påfyll mm. Klubber som ønsker et besøk av Skiklubbutvikler Jan Ole Fuglem, eller Stig ved kretskontoret, må gjerne ta kontakt. Vi kommer gjerne en dag/ kveld - for f.eks. en trenings - og impulsøkt, et foreldrekurs e.l.

Hopp/ Kombinertsamling i Knyken

Skikretsens Hopp og Kombinertkomitè melder: "Helgen 25-27 August kjører vi på med samling i Knyken! Vi håper å se store og små hoppere fra hele fylket" 🙂 Klikk for Invitasjon/ informasjon om samlingen, overnatting, kostnad og påmelding

SBM Sommercamp

Stor Takk til Spjelkavik IL for arrangering av SBM Sommercamp for unde skihoppere i Vikabakken! Her har det vært stor aktivitet og dyktige trenere/ ledere! Håper vi ser igjen alle sammen i klubbens hopp-aktivitet.

Kretsting og Gren-møter

Skikretstinget og grenenes Vårmøter ble avholdt i Molde tirsdag. Det var et gledelig godt oppmøte, og gren-møtene gav gode diskusjoner om bl.a. rekruttering. Anne Cathrine Enstad ble gjenvalgt som Leder i M&R skikrets. Kretsen fikk også ny nestleder, og noen nye ledere av grenene våre. Protokoll fra Tinget er klar.

Kombinertlandslaget 2024

Gratulerer til Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, med uttak til NSF-Kombinertlandslaget for kommende sesong!

Flott Hopp-helg i Vikabakken!

Stor aktivitet og god deltagelse i helgen når Spjelkavik IL inviterte til Hopp-helg i Vikabakken! Har du lyst til å prøve denne fantastiske idretten, så er første sjanse førstkommende tirsdag fra 18:00 😃 Se også "Vikabakken - Plastbakker i Spjelkavika" på Facebook.

Digitalt Skikrets-todagers Påskeskirenn!

For et fantastisk ski-vær under det Digitale to-dagers Påskerennet! Takk til alle som ble med! Flere klubber mobiliserte til deltagelse, og totalsummen antall kilometer er imponerende 2700 km! (lengre en Norge på langs) Og mange enkeltutøvere har imponert med lange og fine skiturer! :)

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01