Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Kombinertsamling i Trysil

Norges Skiforbund kombinert inviterer til miljøsamling på snø for gutter og jenter i Trysil 2.-4. november.

Klart for ny lisenssesong

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

Skiforbundets "Utetime"

Tre barneskoler i fylket har denne uken hatt besøk av NSF sitt "Utetime-team", og gjennomført en artig "utetime" med mye fysisk aktivitet blandet med skolefag. Absolutt noe å anbefale alle skoler å søke på. Både barmark - og ski-utetimer er mulig.

Fagdag/ Treningsdag- ski.

Stort oppmøte og vellykket Fagdag-ski i Molde lørdag! Stor "Takk" til bl.a. Karoline Bjerkeli Grøvdal og Mathias Lilleheim for inspirerende foredrag! Også de praktiske øktene med "Athletix" og Basis/ styrketrening ga mye godt påfyll av øvelser og kunnskap!

Høstmøte 2018

2080926 Alt er duket for Skiforbundets Høstmøte. For første gang i år arrangeres Fagmøte Hopp, FIS dommerseminar og NSDL høstmøte på samme sted samme helg. Arrangementsutvalget har også møte lørdag ettermiddag. Program og agenda er klart. Påmelding innen 1. oktober.

SBM-samling i Hopp

Spjelkavik IL og skikretsen inviterer til "Sparebanken Møre Hoppsamling" i Vikabakkene lørdag 01 sept. 40-metersbakken er nå også klar for å hoppes i. Et imponerende flott anlegg er nå snart ferdigstilt, og dette vil helt sikkert gi "et løft" for hoppsporten!

Brødrene Skoglund på Juniorlandslaget!

Både Andreas og Aleksander Skoglund fra Molde og Omegn IF er uttatt på neste sesongs Juniorlandslag i Kombinert. Andreas er i tillegg uttatt på "Team Beijing". Gratulerer til begge to! (Bilde: Fædrelandsvennen)

Fagmøte Hopp og Skiting 2018

2018.06.04 Hopp avholdt Fagmøtet fredag 1. juni i forkant av Skitinget i Stavanger. Alexander Stöckl fortalte om vegen til Gull i OL, og Magnus Brevig forklarte hvordan Norge jobber med idrettsvitenskap for å utvikle hoppsporten. Oppsummering fra fagmøtet.

Gratulerer til Andreas!

Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, vant klasse NCA sammenlagt i seseongens Norgescup i Kombinert. Dette i sin første sesong som Junior, Gratulerer!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
Lars O. Berge