Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Terminlisten Hopp og Kombinert

Terminlisten for Hopp og Kombinertrenn i skikretsen er klar. Sesongåpning er SBM Cup Hopprenn i Vikabakken i Spjelkavik torsdag 07 desember. Og ut over vinteren er det skirenn også i Skarbakken og Opdølsbakken. Terminlisten finnes oppdatert under "Skirenn" på Hopp/ Kombinert-siden vår, og i terminlisten på nettet.

3 pl. til Andreas Skoglund!

Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, åpnet Kombinertsesongen med en sterk 3 plass under søndagens renn på Beitostølen, Gratulerer! Andreas ble nr. 4 lørdag. Aleksander Skoglund ble nr. 10 lørdag og nr. 14 søndag. Jens Lurås Oftebro vant begge rennene. Neste helg venter WC-åpning i Ruka, og vi ønsker Andreas Lykke til!

Videre samarbeid med Sparebanken Møre!

Skikretsen og Sparebanken Møre viderefører vårt fantastisk gode samarbeid i tre nye år! Sparebanken Møre har vært vår meget solide og stabile samarbeidspart i en lang årrekke, og har bidratt sterkt til den gode aktiviteten vår i alle skigrenene. Nå utvides samarbeidet ved at SBM også bidrar i vårt "prosjekt" for økt rekruttering!

Klubb-besøk/ Aktivitets-kveld

Ønsker din klubb et besøk fra skikretsen og/ eller fra vår Skiklubbutvikler, så ta gjerne kontakt. Det er en fin tid nå for nye impulser og tips til treningsøkter, klubbutvikling, kurs-moduler mm. - før snøen er her! Skikretsen har kjøpt inn en (brukt) varebil, med mye artig utstyr til trening, som Skiklubbutvikleren vår tar med seg når han kommer.

Hopp-tilbud i kretsen!

Både Molde og Omegn IF og Spjelkavik IL har ukentlige tilbud om trening til unge rekrutter. Molde og Omegn IF inviterer til trening i plastbakkene i Mølleråsen hver onsdag, og Spjelkavik IL inviterer til trening i Vikabakken hver tirsdag - og annenhver lørdag. Alle interesserte ønskes Velkommen!

Klubbesøk/ Treningskveld

Nå er det en fin tid for barmarsktrening, kompetanse-påfyll mm. Klubber som ønsker et besøk av Skiklubbutvikler Jan Ole Fuglem, eller Stig ved kretskontoret, må gjerne ta kontakt. Vi kommer gjerne en dag/ kveld - for f.eks. en trenings - og impulsøkt, et foreldrekurs e.l.

Hopp/ Kombinertsamling i Knyken

Skikretsens Hopp og Kombinertkomitè melder: "Helgen 25-27 August kjører vi på med samling i Knyken! Vi håper å se store og små hoppere fra hele fylket" 🙂 Klikk for Invitasjon/ informasjon om samlingen, overnatting, kostnad og påmelding

SBM Sommercamp

Stor Takk til Spjelkavik IL for arrangering av SBM Sommercamp for unde skihoppere i Vikabakken! Her har det vært stor aktivitet og dyktige trenere/ ledere! Håper vi ser igjen alle sammen i klubbens hopp-aktivitet.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03