Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

NSF Kombinert - "Team 25"

Molde og Omegn IF`s Andreas Skoglund er med i NSF Kombinert sin satsing mot Ski VM 2025 - "Team 25". Vi gratulerer Andreas med uttaket!

Hopp og Kombinert skole

I år blir det Hopp og Kombinert skole sammen, 8-11 august i Knyken. Muligheter for overnatting blir det også. Påmelding og program kommer etterhvert:) Vi glær oss!!

Vårmøter i skikretsen

Grenkomiteene i kretsen; Langrenn, Hopp/ Kombinert, Telemark, Randonee og Alpint planlegger ikke Vår-fagmøter denne våren. Men forhåpentligvis arrangerer vi et felles Høst-fagmøte for alle grenene møte inkl. en treningsdag for utøvere - i løpet av høsten.

NM Bronse i Kombinert!

Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF, ble nr, 3 - og med det Bronsemedalje under NM Kombinert i Harstad både lørdag og søndag, Gratulerer! Rennene ble vunnet av Jarl Riiber.

Sterke Hopp-resultater!

Våre hoppere markerte seg sterkt under Norgescuprennene på Lillehammer i helgen. M.O.I.-hopperen Alexander Yigermal Johnson ble nr. 3 i NC-A klassen, mens Istad IL`s Oddvar Gunnerød vant klasse NC-C, Gratulerer!

KM og SBM Cup Hopp og Kombinert

Til helgen inviterer Molde og Omegn IF til mye morsom skiaktivitet i Skarbakkene! Lørdag er det SBM-treningssamling, og søndag er det Kretsmesterskap og SBM Cup i Hopp og Kombinert. I tillegg inviteres det til en sosial skileik og akedag! Legg turen til Skarbakkene!

Terminlisten Hopp og Kombinert

Terminlisten er endret - og oppdatert. Rennet i Stordal går ut, og inn kommer SBM -treningsdag lørdag 12 mars, og SBM Cup Hopp og Kombinert 13 mars - i Skarbakken. Se terminlisten under "Terminliste/ Resultat" på Hopp og Kombinert-siden

Hovedlandsrennet - Oslo

Møre og Romsdal skikrets hadde en 12-mannstropp som gikk Hovedlandsrennet i langrenn i Holmenkollen denne helga! Kjempebra innsats av alle under HL, med flere gode resultater! Best av MRSK-utøverne var Oddvar Gunnerød, Istad IL, som ble nr. 2 i Kombinert!

COC - Kombinert

Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF deltar i helgen i Continental Cup i Kombinert Eisernez i Østerrike. Vi ønsker begge to Lykke til!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03