Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Aktuelt

Kretsting og Gren-møter

Skikretstinget og grenenes Vårmøter ble avholdt i Molde tirsdag. Det var et gledelig godt oppmøte, og gren-møtene gav gode diskusjoner om bl.a. rekruttering. Anne Cathrine Enstad ble gjenvalgt som Leder i M&R skikrets. Kretsen fikk også ny nestleder, og noen nye ledere av grenene våre.

Alpinsamling

Ny alpinsamling på Strandafjellet til helgen (20-21 mai). Påmelding i terminlisten innen torsdag. Plan for samlingen kommer senere fra Trener Jørund Hagen.

Alpinlandslagene

Ragnhild Mowinckel, Sp.kl. Rival og Sebastian Foss Solevåg, Spjelkavik IL er som ventet med videre på Alpinlandslagene for neste sesong.

SBM Finale Alpint

Sparebanken Møre Cupen vår i alpint ble avsluttet med en artig Parallell-slalåmrenn på Strandafjellet - Takk til Stranda IL! Og - Gratulerer til alle med sammenlagtpremie denne sesongen!

Alpinsamlinger "ny" sesong.

Alpinkomiteen ber alle interesserte (klubber/ foreldre) i kretsen vår svare i vedlagte skjema hvilke helger/ samlinger som er aktuelle for dere å delta på. Dere finner mer informasjon i spørreskjemaet. Svarfrist er innen 2 påskedag

HL - Alpint i Vassfjellet

Det ble mange sterke resultater av våre alpinister under Hovedlandsrennet i alpint i Trondheim. Christiane Furset, Spjelkavik IL, var raskest av våre med 8 pl. i Utfor. Astrid Steffenssen, Spjelkavik IL, og Nora Jendem, Sp.kl. Rival, imponerte med sterke resultater i flere av disiplinene. Gratulerer til alle våre løpere! Se alle resultater i tusendel.no

NM Alpint - Trysil

Denne uken er det NM i alpint på Trysil. Storslalåm og slalåmrennene til helgen vises på TV. Vi følger våre alpinister fra MRSK, og ønsker de Lykke til!

Gratulerer Ragnhild!

Gratulerer Ragnhild Mowinckel, Sp.kl. Rival, med 3 plass i Super G i WC-Finalen i Andorra, og med 3 pl. totalt i Super G-cupen denne sesongen!

SBM Cup sammenlagtcupen

Vår populære Sparebanken Møre Cup i alpint har også en sammenlagtliste etter sesongen. Her er status etter 10 renn. Siste renn i SBM Cupen er på Strandafjellet helgen 01-02 april.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01