Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Aktuelt

Alpinsamling på Juvass

U14 og U16 års alpinistene i kretsen var i helgen samlet på Juvass til ny sesongs første samling. Alpinkomiteen takker utøvere, trenere og foreldre for super innsats under samlingen! Til helgen er det ny samling for våre hardt-satsende unge alpinister.

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund har oppdatert sin koronaveileder etter oppdaterte retningslinjer. Veilederen vil bli endret ved behov.

TEFT-stipend

Gratulerer til Jørgen Slettaløkken - Rauma Alpin, og Mikkel W. Gautvik - Molde og Omegn IF, med Sparebanken Møre`s TEFT Stipend!

Alpinsamlinger 2020

Alpinkomiteen har utarbeidet samlingsplanen for sommeren/ høsten. Se også informasjon om felles kjøp av heiskort på Juvassbreen.

Hovedside om koronaviruset

NSF følger situasjonen nøye. For øvrig viser vi til myndighetenes anbefalinger. Fra 7. mai er NSFs nye koronavettregler klare.

Søk om kompensasjon!

Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for å søke kompensasjon for korona-avlyste, utsatte og stengte arrangementer i mars og april. Søknadsfristen er 21. april.

Ubemannet kretskontor

På grunn av covid-19 og full stans av aktivitet innenfor idretten, har Norges Skiforbund permittert administrasjonen i skikretsen inntil videre.

SBM Cup Alpint - Sammenlagt 2020.

Sammenlagtlisten i Sparebanken Møre Cupen i alpint denne sesongen er nå klar! Premievinnerne kan nå melde inn - for å sine premier. Gratulerer til alle sammen!

Takk Nina!

Gratulerer med en flott skikarriere, Nina! Og takk for mange fantastiske prestasjoner, stolte opplevelser, og også mange fine sesonger her i M&R skikrets! Du er, og har vært et flott forbilde for våre alpinister!

Avlysninger - Hva gjør vi i MRSK.

M&R skikrets anmoder alle våre medlemsklubber om å stanse all organisert skiaktivitet (treninger, skirenn, samlinger) i tråd med NSF Skistyrets anbefalinger, frem til 30 april. Alle kretsrenn resten av skisesongen vil bli avlyst.

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04