Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Aktuelt

Ubemannet kretskontor

På grunn av covid-19 og full stans av aktivitet innenfor idretten, har Norges Skiforbund permittert administrasjonen i skikretsen inntil videre.

SBM Cup Alpint - Sammenlagt 2020.

Sammenlagtlisten i Sparebanken Møre Cupen i alpint denne sesongen er nå klar! Premievinnerne kan nå melde inn - for å sine premier. Gratulerer til alle sammen!

Takk Nina!

Gratulerer med en flott skikarriere, Nina! Og takk for mange fantastiske prestasjoner, stolte opplevelser, og også mange fine sesonger her i M&R skikrets! Du er, og har vært et flott forbilde for våre alpinister!

Avlysninger - Hva gjør vi i MRSK.

M&R skikrets anmoder alle våre medlemsklubber om å stanse all organisert skiaktivitet (treninger, skirenn, samlinger) i tråd med NSF Skistyrets anbefalinger, frem til 30 april. Alle kretsrenn resten av skisesongen vil bli avlyst.

Klart for junior-VM i Narvik

Det er klart for junior-VM i alpine grener i Narvik. Arrangementet skal gå fra 5. til 14. mars, og samler cirka 300 unge skiløpere fra 43 nasjoner. Se mesterskapet LIVE

KM og SBM Cup alpint

Søndag 08 mars arrangerte Spjelkavik IL til 2 x slalåmrenn på Strandafjellet. Begge renn inngikk i Sparebanken Møre Cupen, og Renn 2 var også sesongens Kretsmesterskap i slalåm! Se resultater under "Skirenn" på alpinsiden vår.

Stordalsrennet - Alpint.

Stordal IL arrangerte lørdag SBM Cup i storslalåm ved Overøye Alpinsenter. Resultatlister ligger under "Skirenn" på Alpinsiden.

Endring i Terminlisten

Endringer i terminlisten-alpint. Det blir ikke SBM Cuprenn på Bondalseidet kommende søndag. I stedet blir det 2 x slalåmrenn på Strandafjellet søndag 08 mars, med Spjelkavik IL som arrangør. Det andre rennet den dagen er også Kretsmesterskap i slalåm!

se flere nyheter Vis alle nyheter
nif-epi04, 04