Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 28.08.2020 Til 30.08.2020 Arr. navn SBM samling 5 - Juvass Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Skiforbundets koronaveileder

Norges Skiforbund har oppdatert sin koronaveileder etter oppdaterte retningslinjer 1. august. Se NSFs nye koronaveileder for klubber og kretser.

Ny SBM-alpinsamling

Alpinistene våre i kretsen har til helgen ny SBM-samling. Denne gang er det en 3-dagers samling i innendørshallen SNØ i Lørenskog. Kai Grønningsæter og Anders Husby er som vanlig våre Kretstrenere.

FIS-listen alpint 2020-2021

Det nærmer seg tid for innmelding/strykning av utøvere til FIS-listen Alpint for sesongen 2020-2021. Sjekk lista for din klubb! Frist er innen september.

Alpinsamling på Juvass

U14 og U16 års alpinistene i kretsen var i helgen samlet på Juvass til ny sesongs første samling. Alpinkomiteen takker utøvere, trenere og foreldre for super innsats under samlingen! Til helgen er det ny samling for våre hardt-satsende unge alpinister.

TEFT-stipend

Gratulerer til Jørgen Slettaløkken - Rauma Alpin, og Mikkel W. Gautvik - Molde og Omegn IF, med Sparebanken Møre`s TEFT Stipend!

Alpinsamlinger 2020

Alpinkomiteen har utarbeidet samlingsplanen for sommeren/ høsten. Se også informasjon om felles kjøp av heiskort på Juvassbreen.

Hovedside om koronaviruset

NSF følger situasjonen nøye. For øvrig viser vi til myndighetenes anbefalinger. Fra 7. mai er NSFs nye koronavettregler klare.

Søk om kompensasjon!

Lotteri- og stiftelsestilsynet har åpnet for å søke kompensasjon for korona-avlyste, utsatte og stengte arrangementer i mars og april. Søknadsfristen er 21. april.

SBM Cup Alpint - Sammenlagt 2020.

Sammenlagtlisten i Sparebanken Møre Cupen i alpint denne sesongen er nå klar! Premievinnerne kan nå melde inn - for å sine premier. Gratulerer til alle sammen!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02
NTB scanpix