Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 01.06.2024 Til 02.06.2024 Arr. navn Alpin Kretssamling MRSK Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Alpinsamlinger i vår.

Det ble en nok en vellykket kretssamling på Strandafjellet i helgen! Strålende sol og fine forhold! Takk igjen til Stranda Alpin for tilrettelegging! Neste samling er helgen 01-02 juni - denne gang på Juvass. Påmelding i terminlisten/ Isonen.

Telenorlekene - glede, fellesskap og skigøy!

Geilo IL arrangerte Telenorlekene (alpin landsfinale 13-14 år) 11-14 april. For mange løpere var dette første renn utenfor egen krets. Minner for livet, nye venner, bankett og aktiv rekruttering i særklasse.

Kick the Limits

I helgen arrangeres Kick the Limits - på Bjorli. Det er Lesjaskog IL i samarbeid med M&R skikrets og Skiforbundet som arrangerer alpin - og langrennskonkurranser for utviklingshemmede utøvere fra hele landet lørdag og søndag. Helges renn er siste uttakingsrenn frem mot Special Olympics 2025. Legg turen til Bjorli i helgen og opplev stor skiglede!

Puljeoppsett til HL og TL

Kvalifiseringsrennene våre - for puljeinndeling til Hovedlandsrennet og Telenorlekene er "i mål", og Alpinkomiteen har satt opp puljeinndelingen for våre U13, U14 og U16 klasser.

Takk - Ragnhild!

Takk - Ragnhild Mowinckel, for mange store opplevelser og imponerende prestasjoner gjennom en lang alpinkarriere! En imponerende rekke WC-seire og pall-plasseringer, VM-Bronse, OL-sølv, NM Gull mm. Du har vært en flott ambassadør for alpinmiljøet i M&R skikrets - og for Molde Alpin!

SBM Cup Finale - Alpint

Sparebanken Møre Cupen ble avsluttet på Strandafjellet søndag, sammen med Young Attacking Viking-renn for de yngste! Stor takk til Stranda IL og Spjelkavik IL for en flott sesongavslutning! Lørdagen ble det gjennomført en veldig god Super G samling for 20! alpinister - veldig gledelig, dette lover godt for neste sesong!

SBM Cup alpint - sammenlagt 2024

Sparebanken Møre Cup i alpint avsluttes med Parallell-slalåm på Strandafjellet søndag. Som vanlig teller ikke P-SL resultatet inn i sammenlagtcupen, så siste tellende renn var SSL-rennet i Stordal. Gratulerer til alle alpinister med mange gode resultater!

SBM Cuprenn - alpint

Lørdag var det Sparebanken Møre Cuprenn i storslalåm ved Arena Overøye med topp forhold i bakken. Stor Takk til arrangøren Stordal IL! Resultater ligger under "Skirenn" på alpinsiden.

Erik Håker Cup - alpint

En aktiv helg på Oppdal for flere av våre unge alpinister. Treningsdag i Super G fredag og både Super G, Storslalåm og Slalåmrenn i helgen. Seire til både Christiane og Andreas Furseth, 2 pl. til Iris Heidarsdottir, 3 pl. til Hans Vekve, og ellers flere sterke plasseringer av våre alpinister, Gratulerer til alle!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03