Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 06.04.2024 Til 07.04.2024 Arr. navn Kick The Limits, Alpint - Bjorli Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

Ny Alpin kretssamling

Skikretsen - alpint flytter kretssamlingen fra Juvass-breen til SNØ-hallen kommende helg. Det planlegges trening i hallen fredag til søndag. Vi håper på nysnø på Juvass til neste samling - i Høstferien!

Trener 1 kurs - Alpint

Er det interesse for Trener 1 kurs i alpint i kretsen? Lufter interessen først, og kommer tilbake med mer informasjon og innbydelse. Kurset består av e-læringsmoduler, tre dager på ski, en barmarkskveld + et par kurskvelder med teori (også via teams). Totalt 45 kurstimer.

Klubbesøk/ Treningskveld

Nå er det en fin tid for barmarsktrening, kompetanse-påfyll mm. Klubber som ønsker et besøk av Skiklubbutvikler Jan Ole Fuglem, eller Stig ved kretskontoret, må gjerne ta kontakt. Vi kommer gjerne en dag/ kveld - for f.eks. en trenings - og impulsøkt, et foreldrekurs e.l.

FIS liste Alpint sesongen 2023-24.

Frist for inn- og utmelding av FIS-listen 2023/2024 er 15. september. Utøvere som fortsatt skal stå oppført/ være innmeldt til FIS trenger ikke melde fra om noe.

Artig og variert barmarkstrening

Alpinkomiteen inviterte i helgen alpinistene i kretsen til barmarkssamling/ treningsdag i Molde, med klatring, turn/ koordinasjon og styrketrening på programmet. Det meldes om en veldig artig treningsdag!

Alpinsamling - Juvass

Her kommer informasjon om neste skisamling for kretsens alpinister - på Juvassbreen 24 - 28 juni. Vi har reservert overnatting til alle ved Galde. Påmelding til samlingen i minidrett/ under "Kalender" på hjemmesiden vår. Booking av senger/ rom via linken her - i løpet av denne uken. Plan for samlingen kommer senere.

Kretsting og Gren-møter

Skikretstinget og grenenes Vårmøter ble avholdt i Molde tirsdag. Det var et gledelig godt oppmøte, og gren-møtene gav gode diskusjoner om bl.a. rekruttering. Anne Cathrine Enstad ble gjenvalgt som Leder i M&R skikrets. Kretsen fikk også ny nestleder, og noen nye ledere av grenene våre. Protokoll fra Tinget er klar.

Alpinlandslagene

Ragnhild Mowinckel, Sp.kl. Rival og Sebastian Foss Solevåg, Spjelkavik IL er som ventet med videre på Alpinlandslagene for neste sesong.

SBM Finale Alpint

Sparebanken Møre Cupen vår i alpint ble avsluttet med en artig Parallell-slalåmrenn på Strandafjellet - Takk til Stranda IL! Og - Gratulerer til alle med sammenlagtpremie denne sesongen!

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI03, 03