Hopp til innhold

Alpint Møre og Romsdal

Terminlister (3 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 13.12.2023 Til 16.12.2023 Arr. navn FIS alpint - Bjorli Arrangør Møre og Romsdal Skikrets Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 06.01.2024 Til 07.01.2024 Arr. navn Bjorlirennene 2024 Arrangør Rauma Alpin Klubb - Alpin - Ski Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live
Fra 27.01.2024 Til 27.01.2024 Arr. navn Strandafjellrennet 2024 Arrangør Stranda IL - Ski Gren Alpint Krets Møre og Romsdal Skikrets Live

Aktuelt

FIS alpinrenn på Bjorli

13-16 desember arrangerer alpinklubbene i kretsen 4 x FIS renn for Damer og Herrer på Bjorli! Her blir det god deltagelse fra flere nasjoner - og ulike Skigymas i Norge. Våre egne juniorer og senior (Jørgen) deltar, og noen av våre U16-rekrutter er prøveløpere. Legg turen til Bjorli neste uke og se neste generasjon topp-alpinister fra Norge!

Alpinsamlinger på Bjorli!

Alpinistene i kretsen var samlet på Bjorli på Kretssamling sist helg. Gledelig med flere nye unge alpinister i kretsen! Denne gang var det en med en egen gruppe for U12, som Nils Bjarne Krohn hadde treneransvaret for. Spesielt søndagen var en veldig god samlingsdag, med sol - og topp forhold!

Terminlisten - alpint

Terminlisten for alpint i kretsen er klar. Alpinkomiteen ber nå klubbene om å legge sine renn i terminlisten på nettet. Denne vinteren skal rennene legges i programmet "Isonen". Det arrangeres et Webinar om Isonen 08 november som det er lurt om noen i klubben deltar på.

FIS-renn alpint på Bjorli

M&R skikrets v/ alle alpinklubbene skal også denne vinteren arrangere 4 x FIS renn i alpint på Bjorli! 2 x storslalåm og 2 x slalåmrenn for damer og herre. Datoene er 13-16.12. Onsdag til lørdag. Det er nå tid for å gjøre klar arrangørstaben, og vi ber om tilbakemelding fra dere som har lyst og mulighet til å bidra.

Videre samarbeid med Sparebanken Møre!

Skikretsen og Sparebanken Møre viderefører vårt fantastisk gode samarbeid i tre nye år! Sparebanken Møre har vært vår meget solide og stabile samarbeidspart i en lang årrekke, og har bidratt sterkt til den gode aktiviteten vår i alle skigrenene. Nå utvides samarbeidet ved at SBM også bidrar i vårt "prosjekt" for økt rekruttering!

Klubb-besøk/ Aktivitets-kveld

Ønsker din klubb et besøk fra skikretsen og/ eller fra vår Skiklubbutvikler, så ta gjerne kontakt. Det er en fin tid nå for nye impulser og tips til treningsøkter, klubbutvikling, kurs-moduler mm. - før snøen er her! Skikretsen har kjøpt inn en (brukt) varebil, med mye artig utstyr til trening, som Skiklubbutvikleren vår tar med seg når han kommer.

Trener 1 kurs - Alpint

Interessen for Trener 1 kurs i alpint var god, og kurset startet opp med første kurskveld tirsdag 24 oktober. Kurset består 2-3 "teori-kvelder", e-læringsmoduler, tre dager på ski pluss en barmarkskveld . Totalt 45 kurstimer.

Alpintrening i SNØ-hallen

SNØ-hallen i Lørenskog har veldig gode treningsforhold for alpinklubber/ kretser/Team/ Skigymnas mm, og treningsbanene er fulle av ivrige alpinister "døgnet rundt". I helgen var bl.a. Møre og Romsdal skikrets sine unge alpinister samlet til trening fredag til søndag.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI02, 02