Hopp til innhold

Medaljedryss i NM Randonee!

Gratulerer til Trollheimen Fjellsportklubb og Romsdal Randoneeklubb med en rekke Gull - og medaljer under NM Randonee på Lillehammer! Artig å følge Sprinten søndag med Gull og Sølv til Malin Indergård og Ingfrid Klokseth, og Sølv og Bronse til Erik Kårvatn og Aron Rodal Haugen. Gratulerer til alle!

Sander Engdahl, Torvikbukt IL, preget kvart og seminfinalene med svært sterke runder. I finalen var han uheldig og mistet skien, og "mistet" kanskje også en medalje? Også veldig artig å se unge Ingrid Sandhaug (U14) som hevdet seg sammen med de langt eldre utøverne! 

 

Fra www.skiforbundet.no

Hans-Inge Klette (26) fra Viljar IL sikret seg karrierens andre kongepokal i Lillehammer under ski-NM i helga.

Det ble to strake gull i ski-NM for Klette. Først vant han individuell i Espedalen lørdag før han vant et overlegent gull i sprint ved Kanthaugen søndag.
– Det var utrolig moro å ta to NM-gull på to dager, sier han.

Kongepokalen var satt opp i individuell, en øvelse Klette ikke har prioritert siste årene.
– Det har blitt mest fokus på sprint og miksstafett, og har ikke gått så mange renn i individuell. Jeg fikk til et godt disponert renn, og det er kjekt å vinne NM-gull, sier Klette.

RESULTATER INDIVIDUELL 

I søndagens finale i sprint ble det lagt inn et tidlig teknisk parti ved Kanthaugen. Her fikk konkurrentene til Klette problemer, og da han tok av fellene på toppen fikk han nesten en transportetappe ned til mål.
– Det var deilig å få noen meter tidlig i finalen ettersom jeg var spent på et par av gutta der. Jeg følte jeg hadde kontroll i heatene, sier Klette. 

Vossingen har ambisjonene klare på veien mot OL i Italia om to år.
– Medalje i World Cup eller OL er ikke umulig på gode dager. Jeg har vært i flere finaler, og jeg skal jobbe hardt fysisk for å forbedre meg enda et hakk fremover. Først og fremst handler det om å holde seg frisk og skadefri, og det vil også være et trangt nåløye bare å kvalifisere seg til OL. Jeg kan også kneppe inn noen tiendeler i de tekniske partiene, og det blir spennende fremover, forteller Klette.

 


Malin Indergård (18) fra Romsdal Randoneklubb kjørte inn til NM-gull i kvinnenes seniorklasse. Indergård er en av flere lovende juniorer som har prestert godt. Stortalentet fra Romsdal Randoneklubb fikk til et godt finaleløp i Lillehammer søndag, og hun vant klart.

RESULTATER SPRINT

 
Ingfrid Klokset, Malin Indergård og Elise Hjelset Andersen. Eirik Kårvatn, Hans-Inge Klette og Aron Rodal Haugen. 

nif-epi04, 04