Hopp til innhold

Lesebrev fra HL Gålå

Hovedlandsrennet på Gålå forrige uke ble en artig og suksessfull uke for utøverne fra skikretsen. Se Lesebrev/ Rapport fra dagene.

Hovedlanshelgen startet med et tungt føre og mye snø, men det stoppet ikke Brage Bjerkeli fra å gjøre et godt renn. Han gikk inn til en bronsemedalje på 7,5 km fristil. Det var også andre gode løpere som gikk 5km og 7,5 km.

Lørdagen var det stelt i stand til klassisk sprint der Møre og Romsdal hadde fire utøvere som kom seg videre fra prologen (Brage Bjerkeli, Iver Vartdal, Julie Wågsæther Femoen og Kristin Ottestad-Dahlen), derav ble det en 6. plass på Kristin, 7. plass på Brage,14. plass på Julie og 20. plass på Iver.

Samme dag var det langrenns cross der det var mange gøye utfordringer og kvasse svinger, der gjorde Iver Vartdal et godt løp og kom på 2. plass. Og ellers var det mange andre gode plasseringer fra Møre og Romsdal.

Siste dagen var det stafett, guttene gikk 4 etapper på 5 km, og 1. laget til guttene besto av Brage og Markus som gikk klassisk, og Mons og Iver på fristil. De var i teten hele løpet, og jublet når Iver gikk laget inn til 3. plass av 100 startende lag! Også 2. laget gikk bra og vart nr 39. Litt senere på dagen var det jentene sin tur, som gikk inn på en 11. plass av 68 startende lag.

Smørerne gjorde som vanlig en god jobb denne helga.

Mange koste seg denne helga på Gålå, vi bodde i hytter ikke langt fra stadion, med perfekte forhold til snøballkrig på kvelden. Vi reiste hjem med omtrent 25 rauosta fra Gudbrandsdalen i premier.

 

NIF-EPI03, 03