Hopp til innhold

Hyllest av Ildsjeler i hopp!

Gratulerer til Odd Bjørn Angvik i Skarbakkene, med utnevnelse som Årets Ildsjel i Hopp i M&R skikrets! Odd Bjørn var i helgen invitert av NSF-Hopp til WC-Skiflyvning i Vikersund.

Årets Hoppsjel kåret i Vikersund

Jan Skevik ble årets hoppsjel i Hoppnorge

For første gang gjennomførte vi en fortjent og ordentlig hyllest av de som sørger for at barn, ungdom og seniorer kan drive med skihopping. Det er de som er der før trening, under trening, etter trening, ja kort sagt bruker det meste av sin fritid på at andres barn skal kunne ha glede av skihopping.

Det er flere definisjoner av ildsjel, men en jeg vil trekke fram her er denne: "En sjel fylt av brennende begeistring og iver"
For disse personene som ble hedret i Vikersund, er nemlig denne definisjonen noe vi alle kan kjenne igjen. Ikke noe problem er for stort, eller for lite. De ordner og fikser, gjerne i det stille, uten at de forventer noe tilbake.

Hoppsporten hadde ikke kunne klart seg uten disse, og jeg håper dette kan bli en tradisjon hvert eneste år i Vikersund, der vi trekker fram frivilligheten og ildsjelene fra det ganske land. Denne gangen fikk vi ikke inn nominasjoner fra alle kretser, men det håper vi at vi får til neste år. De nominerte fikk hvert sitt diplom, jakke og lue, samt VIP billetter til hele helgen. Det ble også en guidet tur i Vikersundbakken. Vi håper og tror de satte pris på helgens arrangement!

Hoppsjel er vår versjon av Årets Ildsjel. Prisen gikk til Jan Skevik som gjennom en årrekke har jobbet for at hoppsporten i Nord-Trøndelag (og resten av Norge) skal spire og gro. Vi gratulerer Jan Skevik med "seieren"! En vel fortjent tittel til en hedersmann!

Under finner dere bilder av de som kom. Følgende kunne dessverre ikke komme. men var nominert til Ildsjeler i sine kretser

Øystein Glistrup, Hordaland
Odd Rolland, Hordaland
Hans Martin Lorentzen, Møre og Romsdal
Tor Håkon Standnes, Buskerud. Jobbet hele helgen med Raw Air :)

 

Årets Hoppsjel!

Jan Skevik, Nord-Trøndelag

 

Magne Sørestrand, Hordaland

Julie Elsetrønningen, Hedmark

Kjersti Rønjom, Vestfold og Telemark 


Odd Bjørn Angvik, Møre og Romsdal

Lars Øyvind Moen, Nord Trøndelag

Jon Ove Lomheim, Sogn og Fjordane

Ivar Fyksen, Oppland

Even Røysheim, Oppland

Bjørnar Pettersen, TVestfold og Telemark 

Og til sist: Ser du noen med denne jakken, er det bare å gratulere og takke for den innsatsen de legger ned!

 

 

 

 


 
 
nif-epi04, 04