Hopp til innhold

Barnas Mini-VM i Torvikbukt

Denne uken arrangeres "Barnas Mini-VM" i vår skikrets. Torvikbukt IL arrangerte et kjempefint Mini-VM mandag kveld, med over 70 barn som deltok! Veldig artig å se den store skigleden og innsatsen gjennom hele kvelden. Dette lover godt for skisporten!

 
 
Det er et drøyt år til Ski-VM 2025 går av stabelen i Trondheim, men vi lager Barnas Mini-VM allerede 2024!
Bli med på et festlig renn med lav terskel for å delta. Her tar vi med alle uansett skiferdigheter, og legger opp til en dag i snøen uten tidtagning eller stress, men med musikk, maskoter, stor stemning og premier til alle – her blander vi lek, skiglede og VM-stemning for barna! Ingen tidtaking.
Det vil bli laget flere løyper tilpasset forskjellige ferdigheter, så både de fartsglade og de stabbende finner sine utfordringer.
Det vil være en skileik-bakke som ungene kan hoppe og leke i, mens man venter på å gå løypene.
Hovedsponsorer for Barnas mini-VM er VVS-Eksperten, Coop og Sparebank 1 Nordmøre.
 
 
 
 

VM-maskotten var på plass!

 

NIF-EPI03, 03