Hopp til innhold

Vellykket Skiting og Vårmøter i Molde!

Vår Kretsleder Anne Cathrine Enstad ble valgt inn som styremedlem i NSF-Skistyret, Gratulerer! Tove Moe Dyrhaug ble valgt som ny Skipresident! M&R skikrets fikk forøvrig svært mye skryt for opplegg og gjennomføring av møte - og Tingdagene!

Fem travle og fine dager er i mål. I tillegg til et tett møteprogram for alle skigrenene, ansatte og Skistyret onsdag til fredag, og Skiting lørdag og søndag, ventet flere oppgaver for oss som vertskap.
 
Middag på Vardestua med Skistyret, skikretsstyret, Ordfører Torgeir Dahl og Sparebanken Møre. En veldig trivelig kveld!
 
Utflukter; Anleggsbefaring til skianleggene våre i Molde, Tusten Skiheiser, Skarbakkene og Skaret Skisenter. Båtcruise i Moldefjorden pluss landgang på Hjertøya, samt et foredrag for Alpin-forsamlingen.
 
Fredag kveld var vi vertskap for 190 gjester, med middag og underholdning av Tom Erik Heimen og Maria Holand Tøsse ved Aker Stadion. Takk til alle involverte! (Kokk Torbjørg Haugen fra Molde FK, frivillige som hjalp oss med servering etc; M&R Idrettskrets, noen fra MFK Damelaget, Olaug Enstad fra Lesjaskog IL - som tok med seg 3 hjelpere, pluss enda flere frivillige!) Også stor Takk til Oskar Sylte Mineralvannfabrikk, som spanderte sin berømte Ananasbrus på hele forsamlingen. Og Takk til Erling Moe, som stakk innom festen!
 
Lørdag var det Tingmiddag i Bjørnsonsalen ved Scandic Seilet Hotell , med innleid musiker Henning Stranden "i fri dressur". Han tok salen med storm!
 

Alpint - på Hjertøya

Middag i Restauranten ved Aker Stadion

Maria Holand Tøsse skapte liv - selv i en "satt" forsamling :)

Ivar Øyen, MRSK, ba NSF jobbe for økt ramme for Spillemidler til anlegg, i tråd med sprisstigninen i markedet.

Henning Stranden, "mannen med alle stemmene" trollbandt forsamlingen! "Mer - Mer - Mer - Mer....."

NIF-EPI03, 03