Hopp til innhold

Sesongslutt for Stikk Ut Ski!

Ny rekord denne sesongen innen både antall deltagere og antall tur-registreringer for Stikk Ut Ski - med over 34 000 turregistreringer! Uten en vindfull og snøfattig påske i skiløypene, kunne nok rekorden blitt enda høyere :) Takk til alle som har lagt skituren til Stikk Ut Ski-postene! Nå er Stikk Ut Ski-sesongen over, men det er nok mulig å etter-registrere frem til 8 april.

 

Sesongslutt for Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfottur

Takk til alle som har registrert turene sine i vinter! Det er mulig å etter-registrere turer fram til 8.april.

Økt aktivitet

Sesongen for Stikk UT! Ski og Stikk UT! Vinterfottur 2020/2021 er over. Over 8500 deltagere har registrert opp mot 120 000 turer. Det er en stor økning av aktivitet for registrering av turmål om vinteren. Stikk UT! Ski har ny rekord denne sesongen både i antall deltagere og antall registreringer.  Ca. 4500 deltagere har registrert 34 500 skiturer. Dette er en fellessatsing av friluftsrådene og skikretsen der vi ønsker enda flere ut på ski. Vi er veldig glad for denne positive utviklingen.

Stikk UT! Vinterfotturer ble gjennomført for første gang og 6700 deltagere har registrert ca. 82 000 vinterfotturer. Stikk UT! Bedrift har også hatt en økning med antall bedrifter i vintersesongen, bedriftsdeltagere i fylket har registrert over 8000 turer.  

Mest populære turmål

Stikk UT! Ski-deltagerne har hatt 122 turmål å velge mellom. Gunnhildbu på Skaret i Hustadvika kommune har hatt flest deltagere (533) som registrerte 1247 turer. Damefallet i Molde, Prestmyra i Kristiansund og Osen Bru i Skodje har også vært populære skiturmål med 2209, 1142 og 626 registreringer. 

 

Vi har mange Stikk UT!-kontakter og Stikk UT! Ski-kontakter som gjør en fantastisk innsats lokalt for å legge til rette for alle turmålene med blant annet skilting og gode turbeskrivelser. 

Takk for turen og denne vintersesongen!

Hilsen Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Sunnmøre friluftsråd og Møre og Romsdal Skikrets

 

Premier

 

Stikk Ut Ski - Lue og kopper/ krus/ skål (til Påskegodt!)

I Friluftsrådenes Nettbutikk kan dere få kjøpe den fine blå Stikk Ut Ski-lua, fine Stikk Ut Ski-turkopper, og Stikk Ut Ski krus og skål.

Kr. 70 pr. kopp, eller 3-pakke til kr. 180

 

 

 

NIF-EPI02, 02
NTB