Hopp til innhold

Freestyle Hordaland skikrets

Aktuelt

Haustmøte Hordaland skikrets

Hordaland skikrets inviterer til haustmøte på Voss tysdag 9. oktober. Det vert opne greinmøter og ein felles del. Denne kvelden vert det saler som omhandlar m.a. terminlister, Nasjonale renn og kurs på agendaen, samt andre saker om skisesongen som er rett rundt hjørnet.

Haustcamp 2018

Sjå bilete frå den mest allsidige og kjekke samlinga i hordaland skikrets. Under treningssamlinga "Haustcamp" på Bømoen går det unna. Berre sjå!

Haustcamp 2018

Årets storsamling for alle skigreiner i skikretsen for dei født mellom 2003 og 2007. Sjå oppdatert program og informasjon for samlinga som går frå fredag 14. til søndag 16. september.

Vårmøte - Hordaland skikrets

Hordaland skikrets inviterer til vårmøte i Norheimsund laurdag 26. mai. Det vert fagmøter i greinene og fellesdel med bla oppfølging av klubbutvikling. Atle Rolstadaas frå Utviklingsavdelingen i NSF kjem. Meld på!

Supert rekruttrenn i Eikedalen

Samnanger IL i samarbeid med skiforbundet og skikretsen laga eit flott rekruttarrangment i Eikedalen. Over 90 deltakarar fekk prøvd seg på eit stort utval av terreng og svingutfordringar denne flotte søndagen.

Vinjar Slåtten til OL

Hordaland skikrets gratulerer Vinjar Slåtten frå Voss freestyleklubb med komande deltaking i Olympiske leiker! Kulekøyraren frå Voss har vore aktuell i dei to siste OL, men det var fyrst denne gongen at klarsignalet kom. sjå link til saker om Vinjar sitt OL-uttak.

Hordaland skikrets arrangerer klubbkveldar

Gjennom vinteren så vil Hordaland skikrets arrangere klubbkveldar, for skiklubbane i hordaland. Første klubbkveld vert på Sjusete onsdag 17. januar. Sjå planen for våre besøk.

se flere nyheter Vis alle nyheter
NIF-EPI01, 01