Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Telenorlekene 2018

Telenorleikene for 13 og 14 åringane føregår i år i Oppdal i perioden 5. - 8. april. Sjå informasjon om rennet og påmeldng for skikretsen sitt felles opplegg med overnatting.

Samnangerrennet med god deltaking

Det var nær 200 deltakarar når Samnanger IL inviterte til langrennskonkurranse i klassisk teknikk. Det var fullt både på den nye og gamle parkeringsplassen denne søndagen.

Eldarrennet vel gjennomført

I går var det hopp og kombikross på Framnes. Bakkane var flott preparerte og hopparane kosa seg i alle bakkane. Deltakinga var ikkje stor, men det var eit flott renn for dei som likar hopp/kombinertsporten. Det var flott reklame for dei som lurer på om dette er noko dei har lyst å prøve. IL Eldar takkar alle som hjelpte til både frå Sotra, Vik, Jølster og Eldar. Neste hopp- og kombikrossrenn vert på Bulken søndag 11.februar, medan Påskerennet palmelaurdag er neste renn i Framnesbakkane. Der håpar arrangøren at alle kjem tilbake.

Hordaland skikrets arrangerer klubbkveldar

Gjennom vinteren så vil Hordaland skikrets arrangere klubbkveldar, for skiklubbane i hordaland. Første klubbkveld vert på Sjusete onsdag 17. januar. Sjå planen for våre besøk.

Alt om Ski-NM

Ski-NM på Hamar arrangeres fra 11.-14. januar. Alt om mesterskapet her.

Eldarrennet 2018

Søndag 14. januar inviterar Eldar IL til hopprenn og kombicross i Framnesbakkane.

Resultat Vargarrennet

Det var flotte forhold i Voss ski-og tursenter, når IL Vargar inviterte til årets Vargarrenn. Over 250 deltakarar var med på langrennskonkurransen. Sjå resultat.

Resultat Røldalsrennet

Sjå resultat frå Røldalsrennet, som gjekk i klassisk stil. Romjulsrennet gjekk av stabelen laurdag 30. desember. Gaute Kvåle og Eivor Vestrheim Skjerven var nok ein gong dei sterkaste i dei lengste løypene i herre- og dameklassen.

NIF-EPI03, 03