Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Vel blåst KM i langrenn

Ulvik IL stod for eit vel gjennomført KM, sjølv om arrangementet måtte flyttast til Voss ski- og tursenter. God hjelp frå eigarlaga gjorde dette til ei flott KM-helg for deltakarane.

Informasjon KM i langrenn

Det vert heldigvis KM i langrenn, når Ulvik IL inviterer til langrennsglede i Voss ski- og tursenter. Sidan rennet er flytta er og distansane endra - Sjå oppdaterte distansar 20.01. kl 21.00. Sjå også starlistene for helga.

KM og fartssamling i Ål

Det vart fart under fartssamlinga til kretsane Agder og Rogaland, Sogn og fjordane og Hordaland under den årlege fellessamlinga i Ål i Hallingdal. Super G renn med KM for Hordaland vart det også.

Røldalsrennet og Korlevollrennet avlyst

Både Røldalsrennet og Korlevollrennet er desverre avlyst grunna manglande snøforhold og verutsiktene til helga. Begge arrangørklubbane gledar seg i staden til å ta i mot kretsen sine løparar til Tour de Hardanger i mars.

Sesongopning i langrenn

Voss IL tok initiativ på kort varsel og inviterte til Nyttårsrenn og sesongopning. Det vart ein suksess! Over 190 fekk gleda av å endeleg få gått eit skikkeleg langrenn.

Fartssamling og KM i alpint - Ål

Meld dykk på den tradisjonsrike fartssamling og KM helga som går av stabelen over 4 dagar frå torsdag 13. - søndag 16. januar i Ål i Hallingdal. Samlinga og renna er i samarbeid med nabokretsane Agder og Rogaland og Sogn og fjordane.

Voss IL inviterer til langrenn

Voss IL inviterer til erstatningsrenn for det utgåtte Samnangerrennet søndag 9. januar. Velkomne til Nyttårsrenn på Voss! NB! Kort påmeldingsfrist.

nif-epi04, 04