Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Ski - og hoppleik i Ulvik

Hopp - og kombinertkomiteen og Ulvik IL inviterer til allsidig skileik i Drevtjørn ski og tursenter torsdag 21. mars. Det opprinnelege arrangementet som skulle vore 23. februar er flytta grunna manglande snø i hoppbakken. Ny invitasjon kjem.

Se Equinor NC direkte

Se helgas Se Equinor norgescup/U23-mesterskap for seniorer i langrenn fra Hommelvik utenfor Trondheim direkte på SKI-TV fredag, lørdag og søndag.

Frydenbørennet flytta til Bavallen

Det planlagte Frydenbørennet som skulle arrangerast i Eikedalen av Fana alpin er nå flytta til Bavallen på grunn av snøforholda. Påmeldingsfrist torsdag 14. februar.

Hordalandsløparar på Norgescup

Det var mange som leverte gode renn i norgescupen på Åsen, når juniorane i langrenn hadde si andre nasjonale rennhelg. Det vart til og med pallplass.

Resultat KM-Ulvikarennet og Ulvikasprinten

Det var god trøkk i Ulvik og på Drevtjørn ski og tursenter, når KM i friteknikk og Ulvikasprinten vart arrangert i helga. Det var 176 deltakarar på laurdagens renn og 66 lag på søndagens sprintstafett.

Skisportens dag på Korlevoll

IL Korlevoll - Odda, Røldal IL og skikretsen inviterer søndag 17. februar til skidag på Korlevoll. Her vert det skirenn med skikross og andre aktivitetar med og utan ski. Sjå invitasjon!

Viste seg fram under NM på ski

Løparane frå Hordaland skikrets, som var med under NM på ski i Meråker forrige veke, viste seg fram med både strålande prestasjonar og drama.

Langrennshelg i Bergen

Dei flotte skiforholda i Bergen vart vist fram til dei nesten 200 deltakarane laurdag og 130 deltakarane på søndag, når laurdagens fanarenn og søndagens vikingrenn vart arrangert.

Ski-NM 2019

Velkommen til NM 2019 i Meråker 31. januar - 3. februar!

Kombilekene 2019

Tolga er klare for en helg fylt med konkurranser og masse aktivitet 9-10. februar.

Vellukka KM-helg på Sjusete

Takk til arrangøren Kvam LSK for flott arrangert kretsmeisterskap i langrenn på Sjusete. Sjå bilete, resultat og oppdatert stilling i kretscupen. Neste helg vert det langrenn i Bergen.

Ny dato for KM i alpint

Det planlagte KM i slalåm og storslalåm, som skulle gått 26. - 27. januar er flytta til laurdag 9. og søndag 10. februar. Dette for å sikre gode tilhøve, spesielt for storslalåmtraseen, som per dags dato ikkje er heilt klar.

Telenorleikene 2019

Årets telenorleiker vert arrangert i Sauda frå 29. mars - 31. mars. Hordaland skikrets har organisert overnatting og felles opplegg rundt renna. Meld dykk på fellesopplegget og hugs påmeldingsfrist for sjølve renna.

Resultat Vargarrennet

Søndag gjekk Vargarrennet av stabelen. 170 deltakarar var med på rennet i klassisk teknikk som gjekk i Voss ski- og tursenter. Sjå også oppdatert samanlagtliste i kretscupen.

Resultat KM Super G og fartssamling Ål

I helga vart det arrangert fartssamling og Super G renn med innlagt KM for Hordaland skikrets. Fartssamlinga og renna vart arrangert i samarbeid med Sogn og fjordane skikrins.

NIF-EPI02, 02