Hopp til innhold

Endelig kretslag for juniorer i Hordaland

Det er over 10 år siden det var et kretslag i langrenn for juniorer i Hordaland. Nå er 20 løpere med på tilbudet i 2023-2024-sesongen.

Rekruttering- og skigledesatsingen gir resultater i Hordaland!

Kretslaget i Hordaland ble startet opp igjen i tett samarbeid med Voss gymnas i våres. Flere sponsorer har gjort satsingen mulig, og skikretsen har endelig fått et supert tilskudd i sin langrennssatsing.

Laget har som mål å bygge et felles juniorlangrennsmiljø, som er åpent for alle. Det er engasjert trenere og et støtteapparat i samarbeid med Voss gymnas. Samlingsplanen til kretslaget er også tilpasset slik at det vil være mulig å kombinere studieplass og deltakelse på kretslaget.

– Det er gledelig at vi endelig har fått på plass et kretslag for juniorene. Det er flott at så mange utøvere finner laget interessant. Gode treningsmiljøer gir sportslig fremgang. Dette er svært viktig for ungdommen, rekrutteringa og skikretsen, sier kretsleder i Hordaland skikrets, Johan Børsheim.

Les mer om kretslaget på Hordalands nettsider

 

NIF-EPI02, 02