Hopp til innhold

Her frå eit tidlegare kretsrenn i Ulvik og Drevtjørn

Informasjon KM i langrenn

Det vert heldigvis KM i langrenn, når Ulvik IL inviterer til langrennsglede i Voss ski- og tursenter. Sidan rennet er flytta er og distansane endra - Sjå oppdaterte distansar 20.01. kl 21.00. Sjå også starlistene for helga.

Kretsmeisterskapet i langrenn med to individuelle renn vert arrangert til helga. Begge renna er flytta til Voss ski - og tursenter. Distansane vert korta noko ned i forhold til opprinneleg løypelengd. 

Løypelengd KM i langrenn 22. - 23. januar PS! Oppdatert 20.01.22 kl 21.00

Hugs at påmeldingsfristen er endeleg med onsdag 19. januar. Ingen etteranmelding på stadion, uansett om rennet vert flytta eller ikkje. Dette for å unngå unødig sekreteriatsarbeid mtp. smittevernshensyn. 

Startlister KM klassisk laurdag 22. januar

Startlister KM friteknikk søndag 23. januar

For påmelding til dei to renna - følg lenkjene under: 

Påmelding KM langrenn klassisk laurdag 22. januar

Påmelding KM langrenn friteknikk søndag 23. januar

nif-epi04, 04