Hopp til innhold

Kretssamling og rulleskirenn på Voss

Det vert storsamling på Voss helga 1. - 3 oktober. Løparar frå 15 - senior er velkome til Voss ski- og tursenter. Utøvarar i hovudlandsrenn-alder vert invitert frå torsdag 30. september. Helga avsluttast med rulleskirenn søndag 3. oktober, som er opent for alle klassar. Sjå oppdatert poengliste i kretscupen. Premiering til vinnarane av klassane og dei som har deltatt på 3 renn i cupen.

Set av helga for langrennssamling og rulleskirenn. Dei som skal gå i 15 - 16 års klassen for komande vinter, juniorar og seniorar er alle velkomne til samling på Voss og Voss ski- og tursenter denne helga. Samlinga kostar kl 1000,- og overnatting og bespisning på Voss ski- og tursenter er inkludert. 

Program kretssamling langrenn Voss 1. - 3. oktober 

Påmelding kretssamling Voss (30.sep) 1. - 3. oktober
          Fristen for påmelding er mandag 27. september kl 24.00.

Meir praktisk informasjon og ta med liste, kjem!

For 15- 16 åringane så er det fint om de allereie nå søkjer å få fri frå skulen på fredag 1.oktober, slik at de kan kome til Voss allereie torsdags 30. september til kl 1800 og økt med Vossalangrenn. Økta som startar då er intervall rulleski klassisk. Voss gymnas vil følge opp der i frå og det vil bli trening på Voss gymnas fredags morgon. Her vert det både trening og omvisning på nye og flotte Voss Gymnas før helgesamlinga startar. 

Samlinga tilbyr også føredrag om treningsplanlegging m/skadeførebygging og kosthold. Cecile Eriksen og Morten Ivarsen frå Olympiatoppen held føredrag fredags kveld kl 2000 på Voss ski- og tursenter.  

Vossalangrenn inviterer søndag 3. oktober til rulleskirenn for alle klassar. Rennet går i friteknikk og er det siste rennet i den vesle rulleskicupen  vår.

Invitasjon og påmelding til rulleskirenn 3. oktober 

Poengliste kretscupen før siste renn i årets cup

 

 

nif-epi04, 04