Hopp til innhold

HELP blir hoppsponsor. Her er administerende direktør i HELP, Johan Dolven, sammen med Maren Lundby, Alexander Stöckl og Clas Brede Bråthen. (Foto: HELP/NSF hopp)

HELP blir hoppsponsor – skal hjelpe unge hoppere juridisk

Maren Lundby, Daniel-André Tande og de andre norske hopperne får noen av landets beste advokater på laget.

HELP forsikring blir nemlig sponsor for Hopplandslaget de tre neste sesongene. Millionavtalen gjør HELP til eksponert samarbeidspartner for både hoppgutta og hoppjentene. 

De fleste hopperne er unge og i etableringsfasen. Da er det godt å vite at vi får hjelp fra HELP. Det gir en trygghet å vite at man kan få juridiske råd til alt fra bolig- og bilkjøp til netthets og kontrakter, sier OL-vinner Maren Lundby. 

- Jeg føler at jeg nå står enda tryggere enn før med HELP på laget. Veien til å søke juridiske råd er blitt kortere, fortsetter verdensmesteren fra ski-VM i Seefeld sist vinter. 

HELP håper å kunne bidra til økt trygghet i hoppernes hverdag. 

- Det er ikke hver dag HELPs advokater får gi juridiske råd til olympiske mestre. Det gleder vi oss til, og vi skal gjøre vårt beste for å levere advokathjelp av samme kvalitet som Marens og lagguttas OL-gull, sier Johan Dolven, administrerende direktør i HELP. 

- Vi har latt oss imponere over at hopplandslaget er et kollektiv. Den lagfølelsen blir lagt merke til langt utenfor hoppbakken. Dette står for holdninger vi gjerne støtter opp under. Vi håper vi kan bidra med den tryggheten hopperne trenger privat for å levere sitt aller beste når det gjelder i hoppbakken, fortsetter Dolven. 

HELP er Skandinavias eneste forsikringsselskap med advokathjelp som spesialitet. HELPs advokater gjør advokattjenester i privatlivet tilgjengelig for:  

  • mer enn 200 000 medlemmer i 16 LO-forbund gjennom advokatforsikring 
  • mer enn halvparten av boligkjøperne gjennom boligkjøperforsikring 
  • mer enn 500 000 store og små Telenor-abonnenter gjennom Nettslett 

 I tillegg kan små og mellomstore bedrifter også få sin egen advokat i HELP - uten å betale timepris. 

- Det er veldig gledelig at HELP har lagt merke til den sterke lagfølelsen - og at vi satser knallhardt for likestilling i hoppbakken. Vi hadde ikke tatt medalje i alle mesterskap siden 2003 uten å jobbe som et lag. Med HELP på laget får hopp en partner som kan bidra til å gi utøverne mer trygghet i hverdagen. Våre utøvere er ofte unge og kan trenge juridisk hjelp rundt boligkjøp, netthets, ID-tyverier, skader, avtaler og arv. Jeg kan forsikre alle om at vi skal gjøre alt vi kan for å levere til vinteren, hvor RAW AIR, hoppuka og skiflygings-VM er våre store hovedmål, sier sportssjef Clas Brede Bråthen. 

Har du spørsmål om det spennende samarbeidet, ta gjerne kontakt: 

  • Dag Are Børresen, kommunikasjonsdirektør og advokat MNA i HELP på tlf. 402 45 066 
  • Clas Brede Bråthen, sportssjef NSF hopp på tlf. 934 40 623 

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix