Hopp til innhold

Klar for mer palljakt
Robert Johansson viste flott form i Frankrike sist helg. (Geir Olsen / NSF hopp)

Johansson full av selvtillit – jakter flere pallplasser

Robert Johansson imponerte med en sterk annenplass i Courchevel sist helg. Søre Ål-hopperen reiser til Zakopane med store ambisjoner.

- Annenplassen sist helg betyr at planen jeg har lagt i sommer virker å fungere på den måten jeg ønsker, og det gir meg trygghet i jobben som legges ned. Det gjør at jeg kan fortsette å jobbe tålmodig og knallhardt mot nye mål, sier Johansson.

Han blir en av seks norske hoppere under helgens Sommer Grand Prix. Der kan det bli mer moro for Johansson.

- Det som begynner å stemme med hoppingen er at det tekniske mønsteret begynner å settes sammen brikke for brikke, og en fordel er nok at jeg ikke holder noen ting igjen, selv om det tidvis også kan være en ulempe.

- Stemningen i laget har vært god over lang tid. Det er mange motiverte utøvere som gleder seg over hverandres oppturer og støtter hverandre i nedturer. Dynamikken i gruppa vår er ekstremt viktig, og jeg er utrolig glad for at jeg er en del av det herlige laget her, fortsetter Johansson.

Kun Timi Zajc var bedre enn Søre Ål-hopperen sist helg. Norge hadde hele fem mann topp 15.

- Jeg er veldig fornøyd med lagets prestasjon under SGP i Courchevel. Etter konkurransen holdt vi oss der og hadde to gode hoppøkter. Alle presterer på et brukbart nivå og derfor ser jeg ikke noen grunn til å endre på laget til Zakopane. Vi får noen hopp før helgens renn. Jeg gleder meg spesielt til lagkonkurransen lørdag, for jeg tror vi stiller med et konkurransedyktig team, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

 

Uttak SGP i Zakopane:

Johann André Forfang (Tromsø SK)

Halvor Egner Granerud (Asker)

Robert Johansson (Søre Ål)

Marius Lindvik (Rælingen)

Thomas Aasen Markeng (Lensbygda)

Robin Pedersen (Stålkameratene)

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix