Hopp til innhold

Joakim Aune
Joakim Aune tok karrierens første COC-seier sist helg. Nå venter SGP i Hakuba. (Geir Olsen/NSF hopp)

Fire hoppere reiser til SGP i Japan

Norge sender fire utøvere til helgens sommer Grand Prix i Hakuba.

Robin Pedersen får med seg Joakim Aune, Andreas G. Buskum og Sander Vossan Eriksen til Japan.

- Vi tar med oss fire utøvere til Hakuba. Joakim viste veldig god hopping i Frenstat, hvor han tok karrierens først COC seier. Sander og Andreas viste stabil og god hopping i Wisla, hvor Sander gjorde karriere beste. Dette blir siste test før siste sommerperiode i COC begynner. Der skal de kjempe om en kvoteplass til World Cup starten i slutten av november, sier trener Andreas Vilberg.

- Robin har hatt en bra sommer så langt. Etter at han ikke kom på laget til lagkonkurransen i Zakopane, vil han nok vise at han skal være en del av de fire som hopper lagkonkurranse fremover. Vi vet potensialet til alle disse fire, og tror vi kan kjempe om topplasseringer også denne helgen, fortsetter Vilberg.

Uttak SGP i Hakuba, Japan:

Robin Pedersen (Stålkam.)

Joakim Aune (Byåsen)

Andreas Granerud Buskum (Lensbygda)

Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget)

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix