Hopp til innhold

Maren Lundby er lettet etter svarene på MR-undersøkelsen. (NTB Scanpix)

Gode nyheter for Lundby

Maren Lundby slapp med skrekken etter det dramatiske fallet i ovarennet og ut hoppet i Lysgårdsbakken.

- Det ser lovende ut, sier fysioterapeuten. Det eneste som de ser på MR-bildene er bløtvevsødem på utsiden og framsiden av kneet. Det har fått seg en trøkk, men ikke så hardt at det er blitt fraktur. Ingen tegn til skade på skjelett, brusk eller bånd for øvrig. Jeg er litt forslått, men ingen tegn til alvorlig skade, sier Lundby.

OL-vinneren er ved godt mot. Hun var torsdag til MR-undersøkelse.

- Jeg må nok beregnet alt fra et par uker til én måned eller mer før smertene er helt borte. Men jeg kan begynne å bevege på det og prøve å komme i gang nå i løpet av noen dager. Det er vanskelig å si akkurat hvor lang tid det vil ta, men jeg har fått beskjed om å justere trening etter smerte, sier ulykkesfuglen videre.

nif-epi04, 04
NTB Scanpix