Hopp til innhold

Daniel-André Tande leder World Cup etter to seirer av to mulige. (Foto: NTB scanpix)

Stöckl med uforandret lag i Russland

Alexander Stöckl gleder seg stort over Daniel-André Tandes knallstart på sesongen, men misliker at Norge har havnet i utstyrstrøbbel i World Cup-innledningen.

Han sender uforandret lag til helgens renn i Nizhnij Tagil: Johann Forfang (Tromsø SK), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda), Robin Pedersen (Stålkameratene) og World Cup-leder Daniel-André Tande (Kongsberg). 

- Vi er veldig fornøyd med prestasjonene i Ruka sist helg. Daniel viser igjen at han er i form. To seirer av to mulige, det kan ikke bli bedre enn det. Det gleder hele laget at vi har den gule ledertrøya, sier landslagssjef Stöckl.

- Men vi kan ikke være fornøyd med diskvalifikasjonene. Det er en dårlig situasjon å havne i, men det er selvforskyldt. Vi har ikke vært nøye nok i forberedelsene og har ikke sjekket utstyret så grundig som vi burde. Det var steder på hoppdressene hvor vi ikke var innenfor regelverket når det gjelder luftgjennomstrømning. Etter en god dialog med kontrollørene, så har vi jobbet hardt for å unngå at vi havner i lignende situasjoner. Vi reiser til Russland med bedre rutiner. Jeg gleder meg veldig til kommende helg i Nizhnij Tagil, hvor vi skal prøve å gjenta de sportslige prestasjonene og komme oss gjennom dresskontrollen uten komplikasjoner, sier Stöckl.

 

Uttak World Cup hopp, Nizhnij Tagil:

Johann Forfang (Tromsø SK), Robert Johansson (Søre Ål), Marius Lindvik (Rælingen), Thomas Aasen Markeng (Lensbygda), Robin Pedersen (Stålkameratene), Daniel-André Tande (Kongsberg).

nif-epi04, 04
NTB Scanpix