Hopp til innhold

Flere av disse får hoppe COC-åpningen i Vikersund. Bak f.v.: Trener Yngve Ludvigsen, Andreas Varsi Breivik, Andreas Buskum, Richard Haukedal, Mats Bjerke Myhren, Oscar Westerheim, Christian Røste Solberg, Fredrik Villumstad, Jesper Ødegaard, Joakim Aune og hovedtrener for toppidrettssatsingen Andreas Vilberg. Foran f.v.: Sander Vossan Eriksen, Anders Håre, Joacim Ø. Bjøreng, sportssjef Clas Brede Bråthen, Eirik Fystro, Rishi Sæther og Sondre Ringen under hopplandslagenes medietreff i Folkets Hus i Oslo onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix (NTB)

Startliste COC Vikersund - gutta jakter kvoteplass til hoppuka

Halvor Egner Granerud og Anders Håre er bare to av mange norske hoppere som skal i aksjon i Vikersund når kontinentalcupen starter i helgen.

Live resultater lørdag  STARTLISTE LØRDAG

LIVE RESULTATER sønDAG 

Program

Saturday December 7th
09.30 TCM in the hill
11.00 Official training rounds
12.00 Trial round
13.00 1st round
20 min break before 2nd round
Sunday December 8th
10.00 Trial round
11.00 1st round
20 min break before 2nd round

 - Vi er utrolig spent før COC-åpningen til helgen. Etter en fantastisk start av World Cup-laget med to seirer, håper vi å følge opp i Vikersund. Vi har tatt ut hele 13 utøvere, det vil si at vi bruker nasjonal kvote begge dager, sier trener Andreas Vilberg.

Granerud tilhører World Cup-laget, men har ikke fått plass på laget i sesonginnledningen. Nå håper Asker-hopperen å bidra til å sikre kvoteplass. Hjemmehåpet Anders Håre er også i god rute før COC-starten.

- Flere av hopperne har kommet godt i gang på snø.  Anders vant norgescupen i Falun med god margin, og nå skal han konkurrere i hjemmebakken sin. Halvor har nok lyst til å vise at han hører hjemme på nivået over. Målet er å få en ekstra kvoteplass til hoppuka. Den kan langt på vei sikres i Vikersund, siden det bare er COC-renn i Vikersund og Ruka før hoppuka, sier Vilberg.

 

Uttak kontinentalcupen i Vikersund (COC):

Halvor Egner Granerud (Asker)

Mathias Braathen (Øvrevoll Hosle)

Anders Håre (Vikersund)

Oscar Westerheim (Bækkelaget)

Andreas Buskum (Lensbygda)

Sondre Ringen (Bækkelaget)

Fredrik Villumstad (Skimt)

Joacim Ø. Bjøreng (Røykenhopp)

Joakim Aune (Byåsen)

Sander Vossan Eriksen (Bækkelaget)

Anders Ladehaug (Nordre Land)

Ole Kristian Baarset (Botne)

Pål-Håkon Bjørtomt (Hurdal).

 * Det er renn både lørdag og søndag.

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix