Hopp til innhold

Ingrid Hordvik Kleven, Heidi Dyhre Traaserud, Thea Minyan Bjørseth, trener Prosjekt 2022 Line Jahr, Karoline Røstad, Karoline Bjerke Skatvedt og Eva Elisa Johansen. (Håkon Mosvold Larsen/NTB)

Hele 12 norske hoppjenter i aksjon på Notodden

Line Jahr er spent før hoppjentenes COC-åpning på Notodden. Flere av hopperne fikk prøve seg i World Cup sist helg.

- Jeg gleder meg virkelig til COC på hjemmebane til helgen. Starten på vintersesongen har sett veldig bra ut for flere av jentene. Thea Bjørseth har vært den beste hopperen hittil. Vi har også med de tre Toppidrettsjentene som deltok under World Cup i Lillehammer. Jeg er spent på hva Eva Elise Johansen Amble, Karoline Bjerke Skatvedt og Karoline Røstad har tatt med seg av erfaring fra å hoppe med de aller beste. Jeg håper de kan vise at de er klare til å ta enda et steg opp, sier trener Jahr.

Prosjekt 2022-treneren er også spent på å se hva de yngre jentene kan vise til under COC-åpningen på hjemmebane.

- Jeg har sett stor utvikling hos mange av dem, spesielt FTV-jentene Frida Berger og Ingrid Hordvik Kleven. De viste begge lovende takter i Huka, så jeg gleder meg til å se dem hoppe like godt på Notodden. Det er også veldig gledelig at de to NTG-jentene Nora Midtsundstad og Heidi Dyhre Traaserud tok store steg under RAW AIR Girls-samlingen i Jordalen. Ekstra moro blir det for Heidi som hopper på hjemmebane, sier Jahr.

Prosjekt 2022-treneren har satt klare for foran vinteren.

- Vi er klare til å kjempe om mange COC-poeng. Vi har som mål å ta 1000 poeng samlet gjennom sommer og vinter. Hittil har vi tatt i underkant av 500 poeng, men med disse 12 hopperne har jeg stor tro på at vi kan ta et skikkelig poengjafs i helgen, sier en spent Jahr.

Uttak:

Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Karoline Røstad (Skogn), Karoline Bjerke Skatvedt (Trøgstad), Eva Elise Johansen Amble (Ullensaker), Pernille Kvernmo (Steinkjer), Karoline Lausland (Øvrebø), Hanna Midtsundstad (Vaaler), Nora Midtsundstad (Vaaler), Heidi Dyhre Traaserud (Heddal), Mathilde Oustad (Furnes), Ingrid Hordvik Kleven (Kongsberg), Frida Berger (Røykenhopp).

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix