Hopp til innhold

Robin Pedersen skal trene hjemme i Norge. (NTB)

Pedersen dropper World Cup-rennene i Engelberg

Robin Pedersen fikk det ikke helt til i Klingenthal. Nå har Stålkameratene-hopperen tatt et modig valg. Han velger trening på hjemmebane framfor World Cup i Sveits.

- I samarbeid med ledelsen har jeg bestemt meg for å trene hjemme i ro og mak. Jeg skal hoppe mye, og forhåpentlig finner jeg ut av mye inn mot jul. Jeg fant aldri helt ut av bakken i Klingenthal. Målet er å finne godformen inn mot hoppuka, sier Robin Pedersen.

Han måtte se lørdagens lagkonkurranse fra sidelinjen. I søndagens renn i Klingenthal ble 23-åringen bare nummer 38. Tidligere i sesongen satte Pedersen karrierebeste med niendeplass i Wisla. Nå skal det jobbes hardt for å finne tilbake til taktene som ble vist i Polen.

- Robin skal trene teknikk hjemme, mens resten av laget skal til Engelberg. Han trenger noen økter for å finpusse teknikken, slik at han er optimalt forberedt til starten av hoppuka. Jeg gleder meg til å få han tilbake i god form igjen. I samspill med de daglige trenerne i Trondheim (Christian Meyer og Henning Stensrud), så har vi laget en meget god plan for Robin, sier landslagssjef Alexander Stöckl.

Laget til helgens to World Cup-renn i Engelberg blir først klart i løpet av onsdagen.

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix